09 oktober 2009

Hut går inte alltid hem

Om man vill bli riktigt populär på TV ska man vara otrogen mot sin fru och sedan tvätta sin smutsiga byk inför tittarna. David Lettermans tittarskara ökade med 36% efter avslöjandet om sex och att han "gjort hemska saker"

Letterman var bland de värsta när det gällde att kasta smuts på Sarah Palin och göra narr av henne och hennes familj. Han påstod att Sarah såg ut som en slampig flygvärdinna och han angrep också Palins dotter med smaklösa sexuella skämt.

När denne pappa och make avslöjade sina sexhistorier för sin studiopublik möttes han av skratt och applåder. Man kan naturligtvis säga mycket om Letterman man vad säger man om publiken?
Jag antar att de som satt där var representativa för den amerikanska befolkningen i stort. Hur lågt kan vi sjunka och ändå fungera och förvänta oss att nationen ska fungera?
Vilken sorts framtid stakar Letterman ut för sonen han bär på axlarna och hur lär vi våra egna vad som är rätt och fel?
Varje barn, varje generation måste lära sig allt från början...skillnaden mellan rätt och fel, gott och ont. Barn är inte som fågelungar som bara kan knuffas ur boet och flyga själva.
Sonen har inte valt vilka axlar han ska sitta på. Vilken grund kommer han att stå på?
Många av dagens barn är mer upptagna med att tänka på om mamma och pappa kommer att skiljas i morgon, än vad de är att lära sig läsa och skriva.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

svensk dubbelmoral är snäppet värre.. så sluta kasta sten i ett glashus / simon

MS sa...

Det är bara att konstatera att Nobelkommittén i Olso består av en påse nötter. Hur FAN kan man ge fredspriset till Obama? För det första så har han knappt uträttat något utan bara snackat och för det andra så har han ÖKAT spänningarna i Världen. Helt j-vla sanslöst!

Zapp sa...

Å andra sidan så låtsas han inte vara "perfekt", till skillnad från Sarah Palin och diverse svenska moralister.

Så trots hans vänstrande (jag förstod att det var innan han var gift, dessutom) så tycker jag att han är en mer komplett människa än de flesta.

Letterman ftw.

Berit sa...

Zapp , Ge exempel på hur Sarah P. ansåg att hon var perfekt?
Letterman har en 5årig son och har levt tillsammans med sonens mamma i många år.
Varför tror du att någon hade möjlighet att hota honom med utpressning om allt var så oskyldigt.
Din beundran för Lettermans uppförande och inflytande på sin son visar att du passar perfekt in i hans publik.

Ser du inte faran med att du liksom de som applåderade Letterman inte kan skilja på rätt och fel?

Anders sa...

Om han har haft en kvinnoaffär samtidigt som han varit gift är detta illojalt mot frun. Känslorna tycks ha varit starkare än förnuftet.

Men att trots risk för förstöra sitt rykte, vägra att låta sig styras av en utpressare, är starkt och visar på en integritet och en immunitet mot att låta sig köpas. Bra egenskaper för en journalist

Berit sa...

Letterman, journalist???

Anonym sa...

va!!!!!.bra att han erkänner.. istället för alla som lever i självförnekelse.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.