05 oktober 2009

Jack and Squat

Här är ett roligt klipp från Saturday Night Live som visar att vi kanske inte behöver oroa oss så mycket.
Fred Amisens imitation hade varit ännu bättre om han rört huvudet fram och tillbaka så som Obama alltid gör när han läser från Totus.Helt misslyckad är emellertid inte O.
Han har lyckat med att framstå som en "mjukis" inför världens diktatorer, slösa bort miljardvis med skattedollar, ökat vår statsskuld till obetalbara summor och ökat spänningarna mellan svarta och vita i landet.


2 Kommentarer:

MS sa...

Inte dåligt jobbat med tanke att han inte ens har suttit ett år i WH än. Han är effektiv men på fel sätt kan man lugnt påstå. Skulle man vara konspiratorisk lagd så har Obama lyckats på några månader vad det skulle ta en utländsks infiltratör år att genomföra, rasera USA inifrån.

Berit sa...

Helt fantastiskt! Först trodde jag att det var ett skämt men insåg ganska snart att CNN's Wolf Blitzer är fullt allvarlig när han kritiserar denna KOMEDI och menar att de inte har alla sina fakta rätt.

Om inte detta visar hur partisk CNN är, så vet inte jag.
Alla satirer de gjorde om Sarah Palin var OK men att göra sig lustig över Obama är att häda.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.