23 oktober 2009

Kommunorganisatören har talatUnder ett kampanjtal i N.Y. för att samla in pengar yttrade Obama det som förmodligen är det mest skrattretande påståendet hittills under hans stapplande tid som president.

"Demokrater är en grupp som har åsikter...de tänker självständigt...Den andra sidan (dvs. Republikaner) de liksom bara, ibland gör vad de blir tillsagda..."

Låt oss se. Demokrater tänker självständigt och har åsikter medan republikanerna bara gör som de blir tillsagda. Detta är ett märkligt påstående mot bakgrund av Vita Husets senaste försök att isolera och stigmatisera Fox News och konservativa radioprogram för att skydda den liberala ideologin.

Dessutom borde inte Obama kunna klassificera de 95% av alla svarta amerikaner och de 75% judar som röstade på honom som självständigt tänkande.
De flesta av oss vet att det parti som befolkas av "mångfalds-entusiasterna" består av tillbedjare av den sanna av flockmentaliteten hellre än oberoende kritiskt tänkande.

Och vad gäller Republikanerna- Försök säga till all de som deltog i Tea-parties att de gör som de blir tillsagda.

George Joyce


2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

"På sig själv känner man andra", eller "it takes one to know one"....

Anonym sa...

Här är en bra länk:obama siste presidenten?

http://www.tidenstecken.se/presidenter12.htm

//Signature

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.