22 oktober 2009

Lärare skakade hand - och slogs ner

En far och hans dotter hade kommit till en skola i Odense för ett skola-hem-samtal, det man i Sverige kallar utvecklingssamtal.

"När den manliga läraren gick mot dem och ville skaka hand med flickan, blev hennes far våldsamt upphetsad. Han skrek något på arabiska och spottade läraren i ansiktet," säger vaktchefen vid Fyns polis.

Sedan slog fadern läraren i huvudet med ett knytnävsslag, så denne föll till golvet. Under tiden sprang en annan lärare efter hjälp i lärarrummet.

Fadern satt grensle på läraren och slog honom upprepade gånger i ansiktet, men under tumultet lyckades läraren att ta tag i angriparens händer. Och det fick den arge fadern att bita läraren bakom ena örat.

Överfallet var så allvarligt att skolläraren kördes med ambulans för undersökning och vård på akutmottagningen vid Odense Universitetssjukhus.

"Akademiker och journalister har i många år sagt till invandrarna att danskarna är rasister, och att invandrarna är offer. Detta innebär att många invandrare är mentalt förberedda att bli förolämpade. De finner varje anledning att explodera."

Från Jyllands-Posten:
Lærer gav hånd - og blev slået ned
Overfald er offermentalitet

5 Kommentarer:

MS sa...

Ännu ett talande exempel på att muslimer inte hör hemma i Väst. Dom kan inte uppföra sig som folk. Deras medeltida seder krockar med våra och då vi är betydligt mer moderna så kan dom hålla sig hemma. Jag är så j-vla tröttt på dessa grottmänniskor!!

Ann-Marie sa...

@ MS
Just det, men det är vi som ska anpassa oss till dom, inte tvärtom! Så är det minsann inte om vi flyttar till ett annat land. Då får man ta seden dit man kommer. Hur blev det så bakvänt?!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Vi får väl också börja bli extremt kriminella och våldsamma. När farbror blå kommer säger vi bara att vi integrerar oss med den nya kulturen som nysvenskarna tagit med sig. Bara att säga att man äntligen skådat ljuset och ger Måna Muslim rätt att vi bara hade töntiga seder och att dom dessutom var barbariska som Jättebebisen uttryckte det. :)

Knute sa...

När de stannade vid rött ljus vid Nobeltorget i Malmö sent på torsdagen hoppade okända män in i systrarnas bil.
De båda männen tvingade kvinnorna att köra ut från stan. En av dem höll kniven mot strupen på kvinnan i passagerarstolen.

När de kommit till Yttre Ringvägen släpptes kvinnorna ut ur bilen. Där plockades de upp av en taxichaufför som körde dem till polishuset i Malmö.

Vid ettiden hittades bilen brinnande på parkeringsplatsen vid Pudesjö utanför Svedala.
- Det är bara ett metallskelett kvar av den.

http://sydsvenskan.se/malmo/article560585/Knivman-ranade-kvinnor-pa-bilen.html

Ann-Marie sa...

Sverige är inte så fantastiskt längre. Man blir bedrövad varenda dag man läser tidningen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.