03 oktober 2009

Nabila och hennes husnegrer

MX Cartoons publicerar en videosnutt där Ken Ring intervjuas av Malou i programmet Efter tio i torsdags.

Det remarkabla är att Ken Ring gör ungefär samma analys av invandringsproblemet som de flesta vanliga (jag tänker inte veckla in mig i en diskussion om begreppet "vanlig") gör, nämligen att invandringen måste begränsas (personligen förespråkar jag totalstopp) för att vi skall ha en chans att hämta andan och lösa de problem som den hittills skapat.

Sverigehataren Nabila Abdul Fattah tål inte detta och väljer att förlämpa Ring med bla följande uttalande på Nyheter24:

"Men snubben måste ju ha rökt på liiiiite för många gånger nu när han sitter på Malous Efter 10 och som svar på problemen i förorten säger att man måste minska på invandringen. 'Sverige har ju redan bevisat att man kan ta emot invandrare.' "

och

"Har han blivit gammal, radhusfantast och helt plötsligt Onkel Tom utan att nån fattar nåt?"

Jag noterar att Nabila hyser fördomar mot människor som bor i radhus och mot gamla.

Även integrationsminister Nyamko Sabuni får sig en släng av sleven:

"Snart kommer väl Nyamko ringa honom och rekrytera honom till deras nästa valkampanj. Blattealibin funkar alltid."

Nyamko är alltså ett "blattealaibi" enligt Nabila!

Vidare maler hon på med ett MalcolmX-citat där bla begreppet "house negro" används, och kontentat av hela hennes text är ungefär:
- En gång blatte alltid blatte.
- Försök inte anpassa dig till Sverige och svenskarna för då är du en förrädare.
- Går det bra för dig tack vare hårt arbete får du ändå aldrig svika offerideologin, en blatte är alltid ett offer.

Tja Nabilas typ känner alla till som intresserar sig för slika frågor, hon representerar en stereotyp vars idéer och tankar i stort sett inte alls är förankrade i verkligheten.

I själva verket är detta en del av den ständigt pågående konflikten mellan å ena sidan PK-eliten/vänsteradeln (Nabila), och å andra sidan de vanliga människorna som lever i verkligheten istället för i de "höga" idealens fantasivärld (Ken).

Ken Ring svarar Nabila på sin blogg och skriver bla:

"Jag vet vad jag pratar om. Du vet inte hur det är längre för du är inte där jag är. Och ja, jag tycker så. Men du fightas inte med problemen, du är för upptagen att slicka makten och deras förespråkare i götten. Jag står för vad jag säger. Och försöker få folk att höra oss. DU hör inte du är för upptagen att försöka vara en blatte talesman i svenskarnas ögon."

Aouch! Undrar om Ken (som jag förvisso inte hyser så höga tankar om, men det är en annan story) vet hur väl han petar i Nabilas PK-infekterade sår här? Kanske Ken är på väg att bli en vuxen karl? Undrens tid är kanske inte förbi?


Politiskt Inkorrekt
Mx Cartoons
Nyheter24
Fria Nyheter


Bilden: En annan husneger?

9 Kommentarer:

Knute sa...

Ken Kiprono Ring är en så kallad rapp-sångare.

"Efter en spelning på Vattenfestivalen i Stockholm 1999 blev han gripen av polis efter att ha framfört låten "Spräng Regeringen" där han rappade om att storma slottet och våldta prinsessan Madeleine."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ken_Ring

LP sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
LP sa...

Japp Knute, det är just den Ken "(som jag förvisso inte hyser så höga tankar om, men det är en annan story)".

Det intressanta i den nu uppkomna storyn är hur Ken-typen positionerar sig i förhållande till Nabila-typen. En spricka i PK-etablissemangets stora gruppporträtt är alltid glädjande.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Av två oangenäma personer så är Ken Ring definitivt den minst oangenäme här. Valet är egentligen rätt enkelt. Medan Ken är en relativt vanlig "blatte" så är Nabila allt annat än just det. Hon är en femtekolonnare, en trojansk häst för islam. Det är inte Ken.

LP sa...

Robin, vet du hur det egentligen är med Kens religiösa status? Jag har ingen aning. Jag får en del onda aningar när jag tänker på diverse gansterrappare och annat pack, som plötsligt blir vuxna och inser att det där gansterlivet, det är nog inte bra i längden och inget man vill att de egna barnen skall dras till. Det är ju bra med problemet är att de plötsligt kan bli "born again muslims", och så är den destruktiva karusellen igång igen...

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/05/gansterkultur-vs-islam-vs-upplysning.html

Knute sa...

Ken Ring: "Jag är kristen från Kenya"

http://cobraztyle.devote.se/blogs/2654158/ken-ring---.htm

Knute sa...

Inspirerad av LP:s inlägg skrev jag några rader här:

http://canuteocean.blogspot.com/2009/10/gangsterkultur-vs-islam-vs-upplysning.html

Dr. Weckham sa...

Konstigt, att en typ som rökt sej helt slut i skallen, ska orsaka att folk bryr sej om vad han säjer. Killen har ju tydligt visat att han saknar all mänsklig hänsyn. Hoppas att han stannar i Kenya, for ever! Och varför kollar inte skattemyndigheten upp, hur mycket han blåst dom på?

Ann-Marie sa...

"- Försök inte anpassa dig till Sverige och svenskarna för då är du en förrädare.”
Är det sådant som sprids så är det ju inte underligt att det är åt h-e med Sverige/Europa och invandrarna (läs musslorna)!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.