02 oktober 2009

Olympiadens fotspår


Om de verkligen trodde på att människans medverkan till att producera koldioxid har skadlig inverkan på vårt klimat och väder, skulle de stanna hemma.
De växthusgaser som producerades enbart därför att Air Force One flög till Köpenhamn, beräknas uppgå till mer än 1 miljon pounds. Det kan jämföras med ett Amtrac-tåg mellan New York och Washington som avger 220 pounds.
Presidentens resa är alltså värd 4,500 sådana tur-och-retur-resor.
Dessutom flög fru Obama i eget plan, en Boeing 757 som producerade 374,000 pounds.
Dessa siffror inkluderar inte transporten av mängder av personal och grejor i separata flygplan.

Shintaro Ishihara , Tokyos guvernör som är på plats för att argumentera för spelen år 2016 säger att den Globala Uppvärmningen blir värre och att spelen därför kan bli de sista som någonsin hålls.
Om det är vad du verkligen tror Ishihara, skulle du i stället kraftfullt argumentera för att 2016-spelen inställs helt och hållet.

Föreställ er all den CO2 som kommer att produceras när man transporterar idrottsmän från hela världen till en och samma plats! Och glöm inte alla åskådare!

Naturligtvis vet dessa vänsteraktivister att det är andra faktorer som bidrar till klimatförändringar, vare sig det blir varmare eller kallare. Solens cykler och "hot spots" sammanfaller med temperaturförändringarna på jorden. De mönster som kan ses historiskt har inget att göra med människans utsläpp av koldioxid. Den mesta koldioxiden kommer från naturliga aktiviteter som vulkanutbrott, skogsbränder....och inte från människor.

Men ...man rider högt på att människor i allmänhet är dåligt informerade, lättlurade och lättskrämda och enkelt går att manipulera när kändisar presenterar sina domedagsprofetior.

Vi håller alla med om att verkliga föroreningar ska stoppas, men fall inte för lögner från människor som lägger fram sin agenda för att få makt över energi och därmed också över ditt liv och din ekonomi.
Kom alltid ihåg att miljörörelsen kidnappades av kommunister och socialister efter Sovjetunionens fall.


3 Kommentarer:

MS sa...

Grattis Rio De Janerio.

Too bad Obama and Oprah :-) Obamaeffekten avklingar snabbt. Han kunde inte ens namnet på Danmarks nya statsminister. Det är oförskämt rent ut sagt.

Anonym sa...

Sen får vi inte glömma EU:s resor fram o tillbaka på alla möjliga möten o självaste Bildt som nästan bor i luften....

Och alla lastbilar som pendlar varje 3:dje vecka mellan bryssel o Straosburg!!

Bra blogg Berit!!!!

/Signature

Anonym sa...

co2 är mätbart vilket ger att den är beskattningsbar. vilket är varje socialists våta dröm, att kunna beskatta livets byggstenar.

kommer bli väldigt svårt att få de styrande på planeten att släppa på denna guldgruva av gratis beskattning av folk.

robban

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.