08 oktober 2009

Säkerhetsrisk

Centerpartiets motiv till att vilja göra den militante muslimen Mahmoud Aldebe (bilden) till riksdagsman är naturligtvis röstfiske. Han påstår sig ju vara talesperson för alla Sveriges muslimer, även de som flytt från islam och avskyr den, men som måste hålla färgen eftersom det är livsfarligt att lämna denna så kallade religion.

Men ack vad Centerpartiet bedrar sig. Om det skulle visa sig att de muslimska rösterna skulle bli tungan på vågen (som i de två senaste två norska valen), är det sossar, miljömuppar och kommunister som kommer att gynnas, eftersom de får ett massivt stöd av muslimska invandrare och redan har radikala muslimska riksdagsmän, till exempel miljöpartiets Mehmet Kaplan. De rödgrönas riksdagsmän sitter stilla i bänkarna och vågar inte knysta ett ord om sina partiledningars agenda. Mona Sahlin var först ut i Halal-TV, Mona Sahlin har sagt att hon ser Hamas som en förebild, Mona Sahlin var på Fatahs kongress som hyllade självmordsbombare, osv. Efter valet nästa år riskerar vi att få ett evigt socialdemokratiskt regeringsinnehav och en allt snabbare islamisering.

De borgerliga partierna borde inte tillåta en infiltration av internationella islamister i sina led. Islams troende anhängare har inget fädernesland utom det hägrande kalifatet. Det är därför de går så bra ihop med kommunister och och andra som vill ha fri invandring och avskaffa alla gränser. Men som ett afrikanskt ordspråk säger, ”Riv inte ner ett stängsel, förrän du vet varför det en gång sattes upp”.


Vad borgarna borde göra den korta tid de har kvar vid makten, är att slänga ut kommunistjournalisterna ur TV-huset. Sedan många år har det varit vänsterns strategi att ta över media och hjärntvätta medborgarna. Man lyckades med det, nationens grundval blev så uppmjukad att nästa anslag mot vår säkerhet kunde ske med islams inmarsch.

7 Kommentarer:

Knute sa...

"Nationens grundval blev så uppmjukad att nästa anslag kunde ske med islams inmarsch" är citerat efter Ole Gerström i Gertrud Galsters bok "Femte kolonne. 14 års kamp mod nedbrydningen af dansk kultur."

http://www.sagenskerne.dk/21050766

Gustav Andersson sa...

Du skriver att Centerpartiet vill göra Aldebe till riksdagsledamot samt att motivet är att vilja fiska väljare.

Du har fel. Ingen centerpartist har sagt att man vill ha Aldebe på riksdagslistan. Ingen centerpartist har heller beslutat att han ska stå på partiets riksdagslista. Och det är ytterst osannolikt att något sådant beslut kommer att fattas.

Jag ska visa det genom att förklara vad som har hänt:

Vem som helst som har betalat medlemsavgift till Centerpartiet - och det har Aldebe - kan föreslå sig själv i den så kallade förnomineringen - det första steget när man ska fastställa partiets förslag till riksdagskandidater. Dessa personer går sedan ut på en rådgivande omröstning till alla medlemmar. Den slutliga valsedeln fastställs sedan av partiets distriktsstämma bestående av valda ombud.

Jag ser det som helt osannolikt att Aldebe får ett stöd i medlemsomröstningen. Och chansen att han får distriktsstämmans stöd att stå på riksdagslistan är ännu mindre. Detta därför att alla personer som jag känner i Centerpartiet är överens om att radikal islamism strider mot liberala principer om alla människors lika rätt och värde.

Ingen har fattat något beslut till stöd för att Aldebe ska stå på listan. Alltså faller påståendet att Centerpartiet skulle vara ute efter att locka islamistiska väljare.

Berit sa...

Gustav A. jag lade bara in en av dina kommentarer eftersom de var rätt lika. Återkom om du vill ha med den andra också.

Anonym sa...

Dags att börja informera folk om "Den Nya Världsordningen", vilket Lissabonavtalet är tänkt att införa.

Lyssna på denna kanalen:

http://www.infowars.com/audiobox.html

Knute sa...

Tjeckiens president Klaus sa att irländarnas omröstning var den sista i Europa. Med Lissabonfördraget behövs inga fler omröstningar eftersom det innebär att eliten i fortsättningen kan ändra grundlagen utan att fråga Europas folk.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Då kanske man rent av ställer in svenska valet nästa år och det holländska året efter? Men sett i så långt perspektiv som 2011 så lär Wilders säkert hunnit bli utlämnad till Jordanien i vilket fall som helst. Ett land han knappast kommer lämna igen någonsin...

Knute sa...

Hej Robin, exakt så jäkligt kan det bli! Jag vill bara inte tro på det. Som salig Kurt Lundgren på Ölands fria horisont sa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.