25 oktober 2009

Simpsons Springfield på riktigt

Vad är det som händer med vår värld?

Från Springfield Va (nej inte Simpsons Springfield) rapporteras att Eric Williamson arresterats eftersom han stått naken i sitt kök och kokat kaffe. Anmälaren, en kvinna med sitt barn, befann sig på mannens egendom(!) när hon möttes av den oerhört kränkande uppenbarelsen som en naken, kaffekokande man utgör.

Williamson riskerar ett års fängelse och 2000 dollar i böter. Vad kvinnan riskerar för att ha gjort intrång på hans tomt vet jag inte.

På Pajamas Media kommenterar Michele Catalano:

"Tänk om rollerna var omvända? Tänk om Williamson var en kvinna och en man gick förbi huset i stället för en kvinna? Tänk om den mannen råkade titta in i fönstret och stirrar tillräckligt länge för att se att kvinnan där inne var naken? Skulle han ringa polisen för att säga att han var flashad? Antagligen inte, eftersom han skulle hamna i handfängsel för att vara en fönstertittare. En kvinna tittar på en naken man och tror att han begår ett brott. En man tittar på en naken kvinna och hon tror att han begår ett brott. Mystiskt hur det fungerar."

Burka på alltså, för både kvinnor och män! Allting blir enklare då. Vi kan samtidigt passa på att lobotomera befolkningen så slutar att uppfatta sig som individer med rätt att leva sina liv efter eget huvud. Allting blir enklare då.


Pajamas Media wtop.com About.com NYHETER24

bilden:
Den kaffekokande "blottaren" Eric Williamson på brottsplatsen - hans privata kök

4 Kommentarer:

Berit sa...

Det är mycket som stinker här. För det första sågs det att kvinnan och hennes 7-årige son såg mannen när de väntade på skolbussen. Händelsen utspelades kl. 5.30 på morgonen, de går inga skolbussar vid den tiden på morgonen.
Det riktigt skrämmande är att om mannen fälls, kommer han att registreras som sexualförbrytare för resten av livet.

LP sa...

Sant att det stinker. Det kan ju mycket väl ligga en gammal konflikt bakom. Anmälaren använde kanske sin son för att krydda saken med en "pedofil"-anstrykning.

Mest skrämmande är dock inte anmälaren, enskilda idioter och dårar kommer alltid att finnas, utan polisen som agerade som de gjorde.

Ann-Marie sa...

Det är så underbart! Nu kan man inte ens springa omkring näck i sitt eget hem! Sunt bondförnuft är Borta med Vinden numera. Man blir bara mer och mer deprimerad för var dag som går när man läser all dynga som pågår här i världen. En öde ö någonstans långt borta från allt börjar kännas mer och mer intressant.

Stefan sa...

Tja, där kommer alltid vara udda människor. Trist att andra ska drabbas felaktigt av dem. I detta läget sitter vi inte på alla fakta, men det låter verkligen skumt.

http://omtvserier.se/quiz/simpsons.php

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.