06 oktober 2009

Skriver de svenska tidningarna om organstölder i Jordanien?

Från Hodja

I motsats till lögnhistorien nyligen i svenska media om att israelerna stal organ från pal-araberna, är detta fall verkligt:

"Elva jordanier åtalades på onsdagen för att ha handlat med mänskliga organ och sålt dem illegalt i Egypten, sade polisen.
Tre andra misstänkta förhörs, medan ytterligare sju personer fortfarande är på flykt. Vi har följt denna fråga tillsammans med de egyptiska myndigheterna under flera månader, sade han.
De misstänkta, som utlämnades från Egypten i måndags, är en del av en grupp som jagar fattiga människor i kungariket, berättade en polistalesman för AFP."
Men det är inte säkert att svenskarna får höra om det.

3 Kommentarer:

Knute sa...

The World Health Organization considers Egypt to be the Middle Eastern epicenter of organ trafficking, one of the top five 'hot-spots' after China, the Philippines, and India.

http://www.healthleadersmedia.com/content/231074/topic/WS_HLM2_LED/Egypt-pressured-to-end-underground-organ-trade.html

Anonym sa...

Denna händelse är inte intressant ur vanlig Svensk antisemitisk synvinkel och lär sålunda inte med en rad figurera i vår Islamist-kramande media.

Jag minns fortfarande vilket ramaskri det blev då jag i 1975 pekade på att organhandel ville bli resultatet av de framsteg den sydafrikanska läkare Christian Barnards lyckade hjärttransplantationen.
Vist hade jag rätt då...

Anonym sa...

Får väl skriva som jag brukar...
"Journalisterna skriver exakt det som DE anser att VI bör få veta.."
//WR

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.