31 oktober 2009

Spöken och annat oknytt

Nu är det Halloween , skräcken natt, bus och godis förstås.


En 4 år gammal gallupundersökning visar att 37% av amerikaner tror på gastar och att hus kan vara hemsökta av spöken. Det är ungefär samma antal (36%) som de som tror att människan är ansvarig för eventuell uppvärmning av jorden. Man kan undra om det är samma personer?

Man tror att alla skräckfilmer om zoombies och spökerier påverkar människor till att tro på övernaturliga krafter.
Gores skräckfilm 2006, An Inconvinient Truth, vilken framställde koldioxid som farligare än alla bloddrypande varulvar tillsammans, anses också ha påverkat många människor. Det året trodde 77% att planeten blev varmare och 47% att det var människans fel.
Den senaste Pew-rapporten visar att fler och fler vaknar upp ur masspsykosen och nu är siffrorna nere i 57 respektive 36%.

För att sälja Uppvärmningen igen gäller det för Gore eller någon av samma kaliber, att göra en ny film om 10 meter höga vågor som dränker miljontals människor, isbjörnar som dör av värmeslag och orkaner vars make man aldrig tidigare skådat.

Varuhuskedjan Target sålde denna Halloween-utstyrsel på sin web.sida men tog bort den ur lagret efter klagomål från en immigrants-aktivist-grupp i södra Kalifornien. Coalition for Humane Immigrant Rights of Los Angeles, säger att kostymen är "osmaklig, ondskefull och okunnig om socialt stigma och den aktuella debatten om immigrationsreform."

Total avsaknad av humor

kvp ex gp y svd

3 Kommentarer:

MS sa...

Happy Halloween!

Gammelsvensk sa...

Tack vare aktivisternas totala brist på humor så lyckas de roa oss andra. Att inte ha en aning om att man är rolig, är ofta stor komik.

Ann-Marie sa...

Snart nog kommer ironi, humor och komik att vara förbjudet också.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.