25 oktober 2009

Struntprat!

Från Spydpigen:

SD-ordförande Jimmie Åkesson skrev en jättebra artikel.

”Sverigedemokraterna har nu visat vilken råbarkad främlingsfientlighet de står för”, sa statsminister Fredrik Reinfeldt, till Nyhetskanalen.se.

Struntprat! Av samma sort som all tanklös, hjärndött, hatfullt ropande på ”anmälan”, bara därför att Jimmie Åkesson öppet sa, att islam är det största hotet, inte bara mot Skåne och Sverige, men mot hela EU.
Åkessons uttalande var en ren politisk värdering på basis av allt som hänt, sedan EU slöt avtal med araberna 1978. Därför kunde JK inte ta upp saken. Det hade ju krävts en hatfull formulering av Åkesson och det fanns inte!

Anmälan är en mycket användbar detalj i psykologisk krigsföring, för var och en kan ju anmäla vad som helst, när som helst, bara för att visa för sig själv och för att inbilla naiva människor att det verkligen finns något att anmäla!

EU - som har placerat sig själv som ordförande för Europas länder – lovade, att de (läs: vi) skulle ta emot all överskjutande arbetskraft från de arabiska länderna och främja islamisk kultur i Europa. Envar med minsta kunskap om islam borde veta, att det var ett omöjligt och ödesdigert projekt, men politikerna hade tydligen ingen kunskap.
En energisk propaganda har sökt få européerna att acceptera en livslögn. Många har också gett med sig, några i blåögd naivitet, andra i hopp om profit, andra igen med livslånga toppinkomster som anställda i själva projektet eller i politiken eller i propaganda-avdelningen i samarbete med massmedia.

Nu sitter Europa i rävsaxen, och när en politiker vill framföra detta i Sverige, så faller alla över honom för att strypa honom, så hela detta vansinniga islamspel kan fortsätta..

Det är chockerande att se Sveriges namnkunniga brist på sann demokrati utlagt på en presentbricka av självaste statsministern. Sant nog tycks svenska folksjälen ha några obehagliga, autoritära gener, som genom tiderna har blivit styrkt genom grannskapet mot öst och av det ”goda”, ”Vi-alena-veta”-Folkhemmet.

3 Kommentarer:

LP sa...

Bra talat.

Kan rekommendera vidare läsning på Newsmill där en sign "Tjenamoss!" har skrivit en tänkvärd kommentar till en artikel av SDUs Almqvist. Direktlänk till inlägg #23 av Tjenamoss! här:

http://www.newsmill.se/node/13033#comment-105345

S.K. Sahlstedt sa...

Hej! Ni där på forumet kunde väl gräva fram detta Damaskus-traktat från december 1978 och låta folk veta vad som dåvarande EEC kom överens med araberna om beträffande denna muslimska invandring till Europa. Folk i Sverige har ju knappast hört om detta, än mindre vet det något om innehållet trots att detta traktat fått katastrofala följder! Se bara på Malmö!

Berit sa...

Jag rekommenderar den utmärkta bloggen EU-granskning
Knappa in sökord i övre vänstra hörnet, som tex. Lissabon , Eurabia, Fjordman.
Följ länkar ! Det är skrämmande läsning om hur Europas folk förs bakom ljuset.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.