26 oktober 2009

Tortyr

Nu är det bekräftat vad jag tyckt ända sedan mina barn var tonåringar; Viss musik kan vara ren tortyr.

En grupp musiker är emellertid stötta i kanten. Det är en sak att tortera folk med waterboarding men att Bush-administrationen använde musik alltifrån Barneys temasång "I love you...you love me", till Meatloaf har orsakat att man nu kräver en förklaring.

"Det faktum att musik som jag skapat användes i brott mot mänskligheten gör mig sjuk, säger en av musikerna i Rap-bandet Rage Against the Machine

Här är en del av banden:
AC/DC, Aerosmith, Barney theme song (By Bob Singleton), The Bee Gees, Britney Spears, Bruce Springsteen, Christina Aguilera, David Gray, Deicide, Don McLean, Dope, Dr. Dre, Drowning Pool, Eminem, Hed P.E.
Resten av listan fins här.

Följande video användes visst också och om inte detta kan få en stackars fånge att avslöja allt han vet .....då vet inte jag vad mer man kan göra1 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dom enda artister jag har skivor med på den listan är Queen och Meat Loaf. Gillar man inte en viss sorts musik eller en viss artist så kan jag förstå att man upplever det som tortyr. Neil Diamond, Don McLean och James Taylor är väl relativt stillsam musik har jag för mig? Gillar en del hårdrock, den gamla melodiösa sorten, inte den varianten med growling. Grupper som Metallica och AC/DC blir lätt tjatiga efter ett par tre låtar. Dom borde ta in keyboards eftersom det gör ljudbilden bredare än bara detta malande med distade gitarrer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.