28 oktober 2009

Tystnad kan vara talande

Att inte fatta beslut i krig är också ett beslut som kan döda, men då vanligtvis egna soldater. Man har generaler i krig för att lita på deras planering och omdöme.

Under sin kampanj ordade Mr. O. om hur han skulle fokusera på och vinna kriget i Afghanistan. Nu drar han fötterna efter sig, kan inte fatta beslut och skyller skamligt och barnsligt på Bush. Krauthammer kallar det avskyvärt.Obama riskerar amerikanska soldaters liv för att stryka sina kommunist-kompisar medhårs, så att de hjälper honom med socialiseringen av sjukvården. Kommunister jobbar på att Amerika ska besegras och Obama är i själen en av dem.
Men han har mage att vända sig till de familjer som förlorat sina söner och döttrar i kriget och uttrycka sin tacksamhet.

Om Obama inte tänker skicka förstärkning bör han omedelbart packa ihop och ta hem alla trupper. Då kommer afghaner och talibaner och allt vad de heter att slå ihjäl varandra och leva som de ociviliserade människor de är. Alla tidigare amerikanska ansträngningar och framsteg kommer att vara bortkastade. Alla som hittills offrat sina liv till ingen nytta, kan vi bara glömma.
Obama kanske väntar på sin Oslo-resa? Det ser väl inte bra ut att skicka 40,000 soldater samtidigt som han tar emot priset?

--------
För att fördriva tiden bedriver Obama kampanjer inför guvernörsvalen i Virginia och New Jersey, där det verkar som åtminstone Virginia kommer att vinnas av en Republikan (trots att Obama vann där.) I New Jersey hänger det på de svarta röstarna, som är 15% av de berättigade.
Alla guvernörskandidater är vita så det gör att svarta människor inte intresserar sig för valet. Svarta röstar generellt bara på svarta, de bryr sig inte om sakfrågor!
Men här kommer Obama och talar om för de svarta vem de ska rösta på och som den lydiga fårskock de förväntas vara, tror man att det kan avgöra valet.
Rasism, någon?

----------

När regeringen trissar upp något på det sätt de gjort med svin-influensan (eller H1N1, som det kallas nu, så att folk ändå äter fläskkotletter,) blir jag misstänksam.
Statistiken visar att den här nya flunsan inte är värre än vanlig höstinfluensa vilken är speciellt allvarlig för äldre och som bidrar till 36,000 dödsfall varje år.
Bland de barn som avlidit i H1N1 hade två-tredjedelar andra sjukdomar som CP och epilepsi.

Folk är hysteriska. En klinik fick i morse 140,000 telefonsamtal under 4 timmar. Kliniken hade 17,000 doser tillgängliga.
88 skolor utav 95,000 har stängt men utbildningssekreteraren Arne Duncan ser det som en sista utväg eftersom man är rädd att barn inte äter riktigt om det är hemma från skolan.

Det är regeringens syn på föräldrar! De kan inte ens se till att deras barn får mat, staten måste ta hand om det.

3 Kommentarer:

Holger sa...

Se denna filmen: "FALL OF THE REPUBLIC". Handlar om den Nya Världsordningen, den planerade och konstruerade finanskrisen, hur globala uppvärmningen är ett politiskt trick, hur eliten massimporterar folkslag för att sudda ut gränser för att sedan kunna skapa en världsregering!

Everybody, ni MÅSTE se den. Skicka den även vidare till alla ni känner.

Allt som pågår i USA sker också i Europa. Istället för mexikanare så har vi muslimer etc.

Lisbonavtalet är ett klart steg för att senare skapa en världsregering.

Carl Bildt är medlem i Bilderbergs Gruppen som är en fascistisk organisation som bakom stängda dörrar bestämmer hur världens skall förändras m.m. Bildt har Reinfeldt som sin puppet precis som Cheney hade Bush Jr.

ÄRLIGT, DAGS ATT VAKNA UPP!

Jag verkligen ber er, snälla se denna dokumentären!

Fungerar inte länken så sök på Google "FALL OF THE REPUBLIC".

Snälla! Informationen man får genom denna filmen är ovärderlig!

Se denna filmen: "FALL OF THE REPUBLIC". Handlar om den Nya Världsordningen, den planerade och konstruerade finanskrisen, hur globala uppvärmningen är ett politiskt trick etc.

Ni MÅSTE se den. Skicka den vidare till alla ni känner.

Allt som pågår i USA sker också i Europa. Istället för mexikanare så har vi muslimer etc.

Carl Bildt är och har till och med erkänt att han är medlem i Bilderbergs Gruppen (som är en fascistisk organisation) som bakom stängda dörrar bestämmer hur världens skall förändras m.m. Bildt har Reinfeldt som sin puppet precis som Cheney hade Bush Jr.

ÄRLIGT, DAGS ATT VAKNA UPP! Detta är ingen konspirationsteori.

Jag verkligen ber er, snälla se denna dokumentären!

Fungerar inte länken så sök på Google "FALL OF THE REPUBLIC".

Snälla! Informationen man får genom denna filmen är ovärderlig!

http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

Berit sa...

Tack Holger,
länken fungerar. Filmen är över två timmar lång men mycket intressant. Jag började titta i morse och ska fortsätta när jag har tid i em.

Ann-Marie sa...

Nu mår jag ILLA! Det här får 1984 att se ut som en barnlek! Det är verkligen dags för oss alla att göra något. Vet inte vad, men, något!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.