12 oktober 2009

Upp-och-ner vända vär(l)den

När Obamas team anställer tsarer har de tydligen andra anställningskrav än arbetsgivare i allmänhet. Vi har (minst) en skattefuskare, folk som tror att 9/11 var arrangerat av Bush,(truthers), alla möjliga anti-amerikaner och nu Kevin Jennings som ska göra skolorna säkrare för våra barn.

Jennings är en fd. lärare som erkänner att han använder droger och som i en av sina böcker beskriver denna händelse:

En 15-årig pojke vänder sig till honom: "Jag har problem. En äldre man har tvingar mig att ha sex med honom och annat"
Jennings svar: "Det är bra. Använder ni kondom?" och han uppmanar också grabben att fortsätta förhållandet.
"Senare såg jag pojken i skolan och varje dag hade han ett stort leende på läpparna".
Enligt Americans for Truth är detta bara en av många incidenter i Jennings bakgrund.

Jennings håller tal vid ett möte för Gay, Lesbian and Straight Education Network där han kritiserar skolsystemet för att man framhåller heterosexualitet.Ljudet är rätt dåligt men detta är ungefär vad han säger:
"Först av allt, vi vet alla vad som verkligen främjas i våra skolor. Heterosexualitet främjas i våra skolor. Varje dag i våra skolor. Varje gång barnen läsa Romeo & Julia eller när de är uppmanade att gå på skoldans, eller vad det nu är, så rekryteras barnen aggressivt till att vara heterosexuella i det här landet, och vet ni vad? Det fungerar inte. Sanningen är att om skolorna kan påverka din sexuella läggning skulle det inte ha funnits några homosexuella till att börja med. Men det finns fortfarande människor där ute som tror på den myten eftersom det är lätt att driva folk till panik om de tror att du är ute efter deras barn."

---------
Barnen i skolan rekryteras till att bli heterosexuella genom att läsa Romeo & Julia. Vi rekryterar och främjar heterosexualitet. Vi borde skämmas!
--------------
Jennings var tidigare också aktiv i sitt stöd för NAMBLA och dess grundare Harry Hay var hans hjälte. Hay hävdade att det är bra för unga pojkar att ha sex med äldre män. Förkortningen står för North American Man Boy Love Association

"Dess rykte som en ansvarsfull gay-organisation är välkänd. Deras krav på att avskaffa åldersgräns för sex är inte betydelsefullt. NAMBLA är en äkta gay och lesbisk organisation som förtjänar ett starkt stöd i sin rätt till yttrandefrihet och föreningsfrihet och rätt till skydd mot diskriminering."
I sitt tal beskrev Jennings hur han var oroad över att han skulle komma att betraktas som främjare av homosexualitet, så han valde att arbeta på idén om "säkerhet" istället.


5 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att 9/11 var ett inside jobb.

//Signature

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Tänk om Den Store Barden bara haft vett att skriva om Romeo & Giovanni istället. Det hade väl varit något!

Anonym sa...

Hmmm, det verkar vara ett riktigt A-team obama har lyckats få fram :)))

//Signature

Berit sa...

Ett dussintal medlemmar av kongressen har nu i en skrivelse till Obama bett att han avskedar Jennings:

Vi respektfullt begära att du tar bort Kevin Jennings, biträdande sekreterare för Office of Safe and Drug Free Schools , från din administration. Det är tydligt att Mr Jennings saknar lämpliga kvalifikationer och etiska normer för att tjänstgöra i denna position
Under hela sin karriär har Mr Jennings gjort till sin uppgift att skapa speciella villkor för homosexuella, lesbiska, bisexuella och transgender studenter och uteslutit alla andra studenter.
Det finns andra sätt att försäkra sig om säkra och drogfria skolor än vad som kan åstadkommas från den snäva synvinkel som Mr Jennings har och som han under mer än 20 år, nästan uteslutande inriktat på att främja den homosexuella agendan.
Du bör ersätta honom med någon som har erfarenhet av att uppfostra barn i en trygg och moralisk miljö.

Anonym sa...

Amerika börjar likna Sverige.
Ju sämre meriter desto bättre jobb.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.