29 oktober 2009

Värre än Halloween

Jag lånar Holgers ord här.
Se denna film: "FALL OF THE REPUBLIC".
Handlar om den Nya Världsordningen, den planerade och konstruerade finanskrisen, hur globala uppvärmningen är ett politiskt trick, hur eliten massimporterar folkslag för att sudda ut gränser för att sedan kunna skapa en världsregering!
Everybody, ni MÅSTE se den. Skicka den även vidare till alla ni känner.
Allt som pågår i USA sker också i Europa. Istället för mexikanare så har vi muslimer etc. Lisbonavtalet är ett klart steg för att senare skapa en världsregering.

Carl Bildt är medlem i Bilderbergs Gruppen som är en fascistisk organisation som bakom stängda dörrar bestämmer hur världens skall förändras m.m. Bildt har Reinfeldt som sin puppet precis som Cheney hade Bush Jr.
---------
Filmen är över 2 timmar lång men kan ses i omgångar. Bered er på en skakande upplevelse.
svd

13 Kommentarer:

lasse sa...

På vilket sätt har Bilderberggruppen knytningar till fascismen? Förr påstods att gruppen styrdes från Moskva i syfte att införa kommunismen i hela världen. Har man alltså gått från en handfast ideologi till en annan?

Berit sa...

Jag vet inte Lasse, funderar själv på filmen och försöker knyta ihop tåtarna.
Kommunismen och Fascismen är dock som du vet, siamesiska tvillingar.

Berit sa...

Personligen tycker jag att filmen gränsar till "konspirations-teorier" men vill lägga ut den för att få andras uppfattning.

Ann-Marie sa...

Konspirationsteori var min första tanke också men samtidigt är det så mycket i filmen som "makes sense". Men man undrar också VEM som detta gagnar? För det hela har ju hållit på så länge.
Mycket att smälta här och tankarna snurrar runt i en rasande fart.

Anonym sa...

Att förneka en sann konspiration eller att tro på en falsk konspiration, leder båda till samma bristfälliga slutsatts. Man bör även förstå att de som är bakom de riktiga konspirationerna alltid vill få människor som avslöjar dessa, att framstå som icke trovärdiga. Allt som sägs i denna film är inte 100% sant, men det är ändå mycket närmare verkligheten än vad de ansvariga vill få oss att tro.

De tidiga amerikanska förfäderna varnade för just för det som sker idag i Amerika, vilket denna film dels beskriver. En annan film som varmt kan rekommenderas är filmen The Money Masters(Google video)."I am a most unhappy man. I have unwittingly ruined my country. A great industrial nation is controlled by its system of credit. Our system of credit is concentrated. The growth of the nation, therefore, and all our activities are in the hands of a few men. We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated Governments in the civilized world no longer a Government by free opinion, no longer a Government by conviction and the vote of the majority, but a Government by the opinion and duress of a small group of dominant men." -Woodrow Wilson, after signing the Federal Reserve into existence

Mvh Sannonym

Anonym sa...

For mer info om Bildeberg (i princip annat namna for Trilateral Commission, Council of Foreign relations):

http://www.jeremiahproject.com/newworldorder/nworder04.html

Skicka filmen vidare! Besok aven www.infowars.com

Dags att folk vaknar upp!

Anonym sa...

Ps. Tack Berit for att du lade ut den! Det ar verkligen viktigt att den har informationen nar ut till folk.

Man kanske kan kalla det for "konspiration" men det ar ingen teori. Detta hander verkligen.

Knute sa...

En maoist i Vita Huset

Anita Dunn, Intern Direktör för Vita Husets Kommunikation, sade i ett tal att hennes två förebilder i politisk visdom är Moder Teresa och Mao Tse Tung.

Mao Tse-Tung är det perversa odjur som anställde massmord på 50 till 100 miljoner människor.

http://www.youtube.com/watch?v=HiBDpL2dExY

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/10/en-maoist-i-det-hvide-hus.html

LP sa...

Ang konspirationsteorier, avledningsmanövrer och liknande:

Effektivast blir en lögn om den bygger på en blandning av sanningar, halvsanningar och lögner.

Det är skillnad på en avledningsmanöver (dimridå) och en handling som ser ut att syfta till något helt annat än den verkligen gör.

En avledningsmanöver:

Drängen Nisse kastar en sten på trädet och alla vänder sig om för att se vad det var som lät. Nisse passar då på att fiffla med korten och vinner pokerpartiet.

En handling som syftar åt något annat:

Drängen Nisse kastar en sten på trädet och säger att han gjorde det för att visa hur pricksäker han är. Ingen vet att Nisse vet att drängen Jonas ligger och sover på andra sidan trädet, osynlig för alla. Nisse vet däremot att stenen gör att äpplen faller ned från trädet och att Jonas kommer att få ett äpple i skallen. Jonas reser sig hastigt när äpplen träffar honom, och slår då skallen i en gren och får ett fult sår. Ingen märker detta.
På kvällen är det logdans och snygga Greta från grannbyn skall dit. Eftersom Jonas har ett sår i pannan går han inte dit och hans rival Nisse (som kastade stenen) får Gretas hela uppmärksamhet. Nisse och Greta gifter sig året därpå och får med tiden en massa barn, medan Jonas blir en bitter gammpöjk.

Sen finns det folk som kastar sten bara för att alla andra gör det också...

Anonym sa...

Är det nån som kan sammanfatta filmen lite kort?

//Signature

Anonym sa...

Läste på finska nyheter att obama ska riva upp lagen om hivpositiva. De ska få resa igen till usa.

//Signature

Berit sa...

En snabböversättning av en resumé;

'Fall Of The Republic" är en dokumentär om hur en offshore företagskartell avsiktligt ruinera den amerikanska ekonomin. En världs-regering styr och dollarn kommer att ersättas av en ny global valuta.

President Obama har självsvåldigt brutit mot artikel 1 Avsnitt 9 i den amerikanska konstitutionen genom att placera sig som ledasr för FN: s säkerhetsråd och blir därmed den första amerikanska presidenten som leder hela världen.

En vetenskaplig diktatur angående uppvärmning och koldioxid är i sitt slutskede och lagar som skyddar grundläggande mänskliga rättigheter håller på att avskaffas i hela världen, en järnridå av högteknologisk tyranni faller över planeten.

LP sa...

Hmm, jag måste ta mig tid att se filmen. Mycket som skall hinnas med i helgen.

"högteknologisk tyranni", jisses, låter som något från Star Wars. Fast det är väl en ganska vitt utbredd uppfattning idag att tekniken missbrukas i tid och otid.

Jag vill inte ställa mig i samma fålla som Pirattöntarna, men det ligger onekligen något mycket skrämmande i att en individ går att kartlägga och spåra så till den grad som det är möjligt idag.

Varje gång jag har min mobil påkopplad, använder mitt betalkort, köper något kontant som kräver att jag registrerar mig, passerar en biltull, skickar ett mail, skriver på en blogg eller något annat, så är jag möjlig att registrera. Snack som "den som inte har något att dölja behöver inte bry sig" köper jag inte rakt av. Med det argumentet kan man även rättfärdiga den mest totalitära diktaturen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.