19 oktober 2009

Vem är extrem?

"Sharia är lösningen, åt helvete med frihet. Geert Wilders förtjänar islamisk bestraffning."

Geert Wilders har äntligen fått tillåtelse att åka till Storbritannien. Han förbjöds tidigare med motiveringen att hans närvaro kunde vara "ett hot mot allmän ordning och säkerhet."
(Läs: "muslimer ställer till bråk och det kan vi inte hantera.")

Ett fyrtiotal protesterande föranledde myndigheterna att låta Wilders hålla sin presskonferens inomhus i stället för utanför Palace of Westminster där han yttrade:
"Jag har problem med den islamiska ideologin, den islamiska kulturen därför att jag tror att ju mer islam vi får desto mindre frihet får vi"

Så snart media presenterar Wilders tar man tillfället i akt att framför hans namn sätta "Far Right" eller högerextremist, i avsikt att få det att låta som ett skällsord. Som om han är relativt ensam om sina åsikter.
Det måste betyda att media och "vänstern" håller med muslimer som dessa när de protesterar.Videon här är bättre men jag kunde inte klura ut hur man lägger in den.

De protesterande muslimerna, som påminner mig om trängda storråttor från någon skräckfilm, säger att inom islam är straffet döden för alla som förolämpar profeten. Wilders bör ta lärdom från Theo van Goghs öde och andra som har bestraffats.
Det sammanfattande meddelandet till alla är att de som förolämpar islam måste ständigt ha skydd och att de inte kan leva normala liv. Alla bör ta lärdom av det.

Wilders väntar på rättegång i Amsterdam för att, som man påstår, ha orsakat hat och diskriminering.
Jag utgår ifrån att råttorna i videon inte kommer att anklagas för någonting.


5 Kommentarer:

Anonym sa...

"Jag utgår ifrån att råttorna i videon inte kommer att anklagas för någonting."

Nej, man törs inte. Man är rädd.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Just därför är inte islamofobi obefogad rädsla för islam. Rädslan är tvärtom ytterst befogad och kajoriteten av dess utövare är de facto livsfarliga psykopater.

Ann-Marie sa...

Håller med Robin till en viss mån. Jag hävdar dock fortfarande att det mer är islamomisos. Dvs hat mot vad det hela står för.

Karl sa...

Sluta noja om vänstern, det är väl lika mycket högern som böjer sig för hot och särlagstiftning. Moderat, Sosse, miljöpartist - det är ingen skillnad. Vänsterpartiet är det enda riksdagsparti som vill förbjuda religiösa friskolor f.ö.

Berit sa...

Karl, vilka är det som försöker hindra Sharia och muslimer att ta över Europa? Inte sjutton är det "vänstern" och PK- folket.
Vilka är det som kämpar för den lilla individuella frihet vi fortfarande har?
Wilders är minsann ingen kollektivist och det är inte Wafa Sultan heller.
Vilka vänsterpolitiker kan du räkna upp som vill stoppa och få ett grepp om invasionen av muslimer i Europa?
I västerländska demokratier är det många som tror att socialism och frihet kan kombineras.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.