05 november 2009

"Vi vet också att de oftast är socialdemokrater"

Från Snaphanen :

"Socialdemokraternes kandidat till överborgmästare i Köpenhamn, Frank Jensen, vill få upp de tvåspråkiga väljarna från sofflocket och till valurnorna. Därför riktar han sig nu målmedvetet till de sofflocksväljare i kommunalvalet som klarar sig bättre på turkiska, urdu, arabiska eller engelska än danska.

'Vi har som mål att knacka på 25.000 dörrar i Köpenhamn, och till de hushåll där man läser lättare på urdu, turkiska och arabiska har vi material med på deras språk. Det är också vårt sätt att visa respekt för de olika grupperna av väljare i Köpenhamn,' säger Frank Jensen.

Det står: Respekt för Köpenhamn. Vad kommer Frank Jensen att ge i gengäld? Mona Sahlin har räknat ut det: Om socialdemokraterna vinner valet 2010 kommer de att ta bort de restriktivare reglerna för anhöriginvandring som Alliansen håller på att införa. Det lovade Mona Sahlin i Tensta centrum i går eftermiddag. Något för något."

Påminner om socialdemokraten Hamid El Mousti som för ett par år sen utfärdade en fatwa mot danska muslimer som inte ville rösta. De hamnar i helvete, sa han.

På tal om Mona Muslim är enda chansen för Alliansen att börja lyssna till svenska folket igen. Ingen idé för Sveriges borgerliga regering att tävla med sossarna om de muslimska invandrarnas gunst. Det går inte att bjuda över utan att äventyra landets framtid. Men lyssnar statsminister Fredrik Reinfeldt på det örat?

"Efter ett år har han inte lyckats stärka sina egna kort," skriver Dagens Nyheter om Obama. "Men genom att dunka rygg med kompisen Fredrik har han i alla fall gett denne trumf på hand inför den svenska valrörelsen."

Må det? Även om riksdagen efter Lissabonfördraget bara är en teater, går det att byta ut skådespelarna, vi har fortfarande rösträtt. Folk börjar genomskåda de sju riksdagspartierna och klimatbluffen och EU och multikultur/islam.


Bild: Jensen vil have Muhammed i stemmeboksen

1 Kommentarer:

Knute sa...

SVERIGES RADIO TALAR ISLAMISTERNAS SPRÅK

"Sveriges public service går ind i valgkampen

Hur reagerar man på rasistiska uttryck? Varför blir folk rasister? Titta och lyssna på Tomas Böhm, psykiater och psykoanalytiker, Christer Mattsson från Forum för levande historia och andra insatta som delar med sig av sin kunskap. SR Utbildningsradion: Hur bemöter man främlingsfientlighet? SE När förlät vi Bert Karlsson? 28 minutter. Eller se Frida Metso tidigare förbundsordförande för liberala ungdomsförbundet. Hon menar att Sveriges gränser borde vara öppna och vår invandring oreglerad.

Man forstår at svenskere er glade for at financiere deres uafhængige public service. Man kan være enig, eller man kan være uenig, men en side som SR´ og SVT´s s Hur bemöter man främlingsfientlighet? er så direkte politiserende, at den trods alt ville være helt utænkelig i dansk public service. Det er uhørt at svensk tillader sig det. De kommende programmer hedder: ”Varför funkar inte högerextremismen i Sverige?”, ”Dom kallar oss svennejävlar”, ”När blir man svensk?”, ”Svenska barn leka bäst”, ”Den muslimska Faran”.”Drömmen om Sverige”. Der er også en lille quiz, der kan uddane den uvidende almue. SR taler islamisternes sprog, men er selvfølgelig ikke selv klar over det. Når pædagogerne er de uvidende og tilmed har en énsidig politisk dagsorden, så er et land virkelig ude i tovene:

Vad betyder islamofobi?
En rädsla för att vistas i samma rum som religiösa
En rädsla för muslimer som bär slöja
En rädsla för muslimer och religionen islam"

http://snaphanen.dk/2009/11/10/i-sikker-forvisning-om-intet-backlash/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.