16 november 2009

Ett starkt argument för att Sverige borde strama åt

Danska regeringens strama linje ger effekt:

Totalt sett har ungdomsbrottsligheten minskat med en fjärdedel sedan 2007, och både i fråga om våld, sexualbrott och stöld är det tal om en betydande nedgång under de senaste två åren.

Samtidigt meddelas att rånen blir fler i Malmö och gärningsmännen yngre. Effekten av polisens satsning för att stoppa personrånen har klingat av.

Varför är det så stor skillnad? Går det att förklara med klasskillnader mellan fattiga och rika eller att svenskarna skulle vara sämre på att integrera invandrarna? Är inte länderna för lika för det? Och varför fortsätter invandringen och varför inga restriktioner för anhöriga att invandra? Det är som att "behandla lungcancer med cigaretter", för att citera Snaphanen.

Bilden
. Dam: HJÄLP! Man: Tyst! Du spelar högerns spel!

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Sydsvenskan vågar inte ha kommentarfält kopplad till artiklarna om busschaufförsrånen...de vet mycket väl hur Malmöiterna hade kommenterat. SDS är och kommer alltid att vara en vänstervriden skitblaska. Fler poliser och så ut med hela familjen till födelselandet. Ja, föräldrarna ska ut när de applåderar sina kriminella barn. /Robban

Knute sa...

"Stick, jävla blatte". Den provokationen gjorde att brottsskadeersättningen minskades för 18-åringen som blev misshandlad.

http://sydsvenskan.se/omkretsen/svedala/article567616/Blatte-kostade-skadeersattning.html

"I konsekvensens namn borde väl då också kvinnor som klär sig utmanande få halverad ersättning då de blir utsatta för våldtäkt."

http://konstantmagasin.wordpress.com/2009/11/17/bara-i-sverige/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.