09 november 2009

FIFA skyldiga till att blidka Islam: kristna böner är dåliga, muslimska är bra böner

EU vill förbjuda kors i italienska klassrum, snart vill de väl ta bort korsen från våra nordiska flaggor. Multikulti är smittsamt. Aeneas skriver:

I somras attackerade FIFA, fotbollens världsorganisation, Brasilien för dess kristna böner på fotbollsplan. Egyptens lag som vänder sig mot Mecka i bön slapp däremot kritik. FIFA har visat sig vara en antikristen proislamisk organisation som man skulle gissa stöder inrättandet av ett globalt kalifat. Genom att slå ned hårt på den kristna bönen tillämpar de sharialagen som diskriminerar kristna.

Inte konstigt att det är kristna fotbollsfans i Storbritannien, som leder oppositionen mot islamisering. Det har förekommit flera demonstrationer mot islamisering och det verkar växa med varje evenemang.

Naturligtvis har detta samband med det stora antalet muslimska demonstrationer mot Storbritannien och det brittiska. Vi har bevittnat de hot som utfärdades mot icke muslimer utanför den danska ambassaden i London som svar på karikatyrerna av islams så kallade profet, vi såg den skamliga folksamling som skymfade brittiska soldater i Luton, vi bevittnade hur en islamisk folkhop jagade polisen på gatorna i London. Vi såg också att myndigheterna visade släpphänthet mot de människor som sysslar med sådana hotfulla aktiviteter.

Nu verkar det som, liksom hos de islamiska grupperna, det finns en rörelse som kan mobilisera ett stort antal med kort varsel. På grund av sina eftergifter till islamism och sin anti-västliga politik, har nu den brittiska regeringen skapat en situation där det finns risk för att båda grupperna samlas i stort antal på samma gång. Folk har i åratal varnat politikerna att detta kan hända. Hoppas att de är stolta över sig själva över att ha ignorerat vettiga råd och på så sätt skapat denna instabila situation. Regeringens uppmuntran av sharia och dess eftergifter åt islamism genom sin missriktade anslutning till den splittrande sekulära religionen mångkulturalism har faktiskt skapat en situation där det finns stridande fraktioner inom Förenade kungariket. Allteftersom regeringen fortsätter slå dövörat till förnuftet är det bara att gissa att situationen bara kan bli värre.4 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Inte bara korsen i flaggorna kommer bli förbjudna, pubarna i UK kommer stängas också för alkohol är ju ytterst haram inom islam.

Rog sa...

Milan får väl inte ens spela i sina vita tröja med ett rött kors på. För vissa tar upp upp. Det är även snack om att Englands landslagströja ska göra om, eftersom även den har ett rött kors på sig. För att vissa tar illa upp

Jag tar illa upp av pedofili och offentliga haslhuggningar. Varför tar inte denna åsikten på allvar?

Knute sa...

"Så enkelt er det: Det handler om magt, og intet andet. Det handler om mennesker, der kommer fra en primitiv, frygt- og voldsbaseret “kultur”, og derfor kun frygter “en hund med større tænder!”. IKKE respekterer, men netop frygter!

Vi tror at respekt er en almenmenneskelig følelse, men det er forkert: Frygt er en almenmenneskelig følelse, mens respekt hænger sammen med den samvittighed, som er hele baggrunden for vor civilisation. Det er den, der har gjort, at store, stærke gutter har fulgt pænt med en ældre politimand, som de sagtens kunne tæve sønder og sammen…"

http://www.uriasposten.net/?p=9541

No Dice sa...

FIFA är ju kända för att vara ryggradslösa jävlar som vänder kappan efter vinden så fort tillfälle ges. Men de har trots allt gett sin tillåtelse till att kristna spelare får spela med ett kors runt halsen. :)

Sedan kan man se det krasst också. FIFA kan expandera och tjäna många poäng genom att vara islamsympatisörer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.