26 november 2009

Inställ konferensen!

Media gör sitt bästa för att ignorera "Climate gate", bloggarna är vilda.
Undrar om Al Gore ångrar att han "uppfann" internet?-----------
En internationell konferens om klimatförändringar i Köpenhamn ska äga rum om några veckor men den senaste tidens avslöjanden har satt en käpp i hjulet för de globala uppvärmnings-aktivisternas planer att genomföra ett globalt fördrag som skulle innebära kostsamma sanktioner mot den industrialiserade västvärlden och medverka till en omfattande överföring av pengar till utvecklingsländer. Obama-administrationen hade visat sig villig att avsäga sig en stor del av USAs suveränitet och överföra betydande makt över amerikanska medborgare till en icke-vald internationell byråkrati, men de senaste nyheterna kan göra det omöjligt att använda den antropogena globala uppvärmningen som en förevändning för att utvidga makten för administrationens transnationella socialistiska allierade.

Det började med att många klimatforskare, som trots tidigare motstånd, motvilligt erkände att det faktiskt i huvudsak är sant att jorden kyls ner.

Tyska forskare från Liebnitzinstitutet för marina studier och Max Planck-institutet för meteorologi gick i spetsen och medger att "den globala uppvärmningen tar en paus", med hänvisning till det alltmer utbredda erkännandet att de senaste årtiondets temperaturer varit stabila och att under de senaste 40 åren har den totala uppvärmningen varit betydligt lägre än vad tidigare påståtts.

Även "Global Warming Central" vid Storbritanniens Hadley Centre for Climate Prediction and Research måste erkänna att deras senaste siffror väckte misstankar och att i stället för en 0,2% temperaturökning visade deras siffror bara en höjning 0,07% under denna period. Hadley har alltid varit en ledande källa för den globala uppvärmningens aktivister och deras datormodeller och analysteknik har granskats med ökande skepsis, eftersom de är en av de få grupper inom klimatforskningen som fortfarande redovisat någon uppvärmning alls under de senaste 10 åren.

Förra veckan hamnade Hadley i centrum för en storm av kontrovers genom "climategate" när en hacker tog sig in i deras interna nät, och offentliggjorde över tusen mejl och dokument som synbarligen visade en samlad insats att förvränga resultaten av forskningen, förfalskning av uppgifter, undertryckande av data, modell-manipulation för att producera önskade resultat, och genomförandet av kampanjer för att baktala de som var skeptiker till klimatförändringarna.

Det håller på att utvecklas till en av de största vetenskapliga skandalerna i modern tid. Anseendet hos några av de mest framstående klimatforskarna har betvivlats och man finner kopplingar till journalister och medier som verkar ha varit delaktiga i sammansvärjningen.

Rapporter från FN: s internationella klimatpanel, som har använts som underlag för hysterin om global uppvärmning, baserades huvudsakligen på uppgifter som hanterats av Hadleys forskare, uppgifter som nu anses felaktiga av författarna samt att de exponeras som eventuellt bedrägliga. Det verkar troligt att en grupp av politiskt motiverade forskare direkt manipulerat IPCC för att producera rapporter baserade på falska uppgifter, för att stödja en internationalistisk agenda.

Även fd Vice President Al Gore, som besitter rollen som Överstepräst för den Globala Uppvärmningen, medgav tidigare denna månad att vetenskapen inte var helt övertygande, att C02 förmodligen inte orsakade den globala uppvärmning som han tidigare påstått, och att kampen mot föroreningar var mer spirituell än vetenskaplig.

President Obama och andra ledare i världen börjar dra sig tillbaka från att ge sitt fulla stöd för FN: s planer om klimatreglering och det ser ut som konferensen i Köpenhamn kan förvandlas till en debatt om legitimiteten av den globala uppvärmningens teori snarare än en triumferande förankring av ett massivt FN-övertagande, som ursprungligen avsetts. De nya avslöjandena om bedrägeri och felaktigheter har gett bränsle till en än mer utbredd skepsis, och européerna har förenat sig med amerikaner i ett växande motstånd till drakoniska ekonomiska begränsningar, grundade på en misstänkt och politiskt betingad teori om klimatförändringar. Om president Obama åker till Köpenhamn kan han hamna mitt i en eldstrid som han och hans parti inte har råd att gå in under ett valår.


Dave Nalle


9 Kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om svensk media tar upp det

Demokratbloggen sa...

Här ser man att kamp verkligen lönar sig.

Alla som irriterat sig på denna kvasivetenskap om koldioxidteorin har slutligen börjat få sista ordet i alla fall. En vetenskap är inte trovärdig med mindre än att det finns empiriska fakta, och de förelåg inte.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dom som intensivt lobbar för En Ny Världsordning använder sig av klimat-hysterin och svininfluensa-bluffen för att skrämma in fåren i fållan igen. Hoppas ni inte låter er luras och tar den där bannade sprutan.

Anonym sa...

Länkar behövs till alla dessa uppgifter om det ska ha någon trovärdighet

Markus

Berit sa...

Magnus, det är Thanksgiving och jag är i full färd med att laga middag för 12 pers. och var lite stressad.
Om du klickar på namnet på artikelförfattaren, Dave Nalle i slutet på artikeln kommer du till alla länkar i ursprungsartikeln

Ann-Marie sa...

@ Markus
Här har du e n länk: http://blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100017393/climategate-the-final-nail-in-the-coffin-of-anthropogenic-global-warming/

Ann-Marie sa...

Och svininfluensan och klimatbluffen är två av sakerna som man kan hålla folk i schack med. Skrämselpropaganda av första graden.

Berit sa...

Ursäkta, menade Markus

magnus sa...

Berit: "Undrar om Al Gore ångrar att han "uppfann" internet?"

ROTFLMAO!!


Anonym. Ja, det kan man undra. Media i Sverige har bra många socialister som tror att de skapar verkligheten genom att ge rätt information och är beredda att söka vara tysta för att få denna mer politiska än vetenskapliga fråga om klimatet att överleva. Dessutom har de tydligen bestämt sig för att Climategate ska vara en tokig konspirationsteori. Synd då att några av de största klimatalarmisterna i Storbritannien, bl a Monbiot, kräver att ledarna på CRU avgår. (Det tror jag iofs bara är ett försök från dem att med "bondeoffer" rädda hela klimatfrågan.)

Ni som vill ha länkar kanske hittar något på min klimatblogg, där jag skrivit om detta under kategorin Climategate.

Trevlig helg!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.