03 november 2009

Invandring är en islamisk doktrin

I London ska det bli sharia-demonstration idag, med krav på att drottning Elisabeth ska bära burka. Och i Paris ockuperade muslimer återigen som protest mot Västvärlden hela kvarter och blockerade dem helt, genom att helt enkelt lägga sig på knä och be till Allah.Invandringen (al-Hijra) från "Islams hus" (Dar al islam) till "Krigets hus" (Dar-al-Harb) är en islamisk doktrin. Det är en strategi för att sprida islam och förbereda jihad.

Men sådant får varken nämnas eller protesteras emot. I själva verket handlar det om att avväpna folket:

Video: Police brutality in Leeds"Betyder detta att polisen på varje plats där EDL demonstrerar nu är fiender till folket? Slår obeväpnade män med batonger och sätter hundar på dem? Polisen spärrade in omkring 900 demonstranter som protesterade mot islamisk extremism i den nordliga staden Leeds i England på lördagen."

6 Kommentarer:

pw sa...

http://www.youtube.com/watch?v=mVh75ylAUXY&feature=player_embedded

Denna film är väldigt tänkvärd.

Knute sa...

Tack för tipset!

"This Cold War-era cartoon uses humor to tout the dangers of Communism and the benefits of capitalism."

Make Mine Freedom (1948)

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hahaha tänk Silvia, Madde och Vickan i burka och knugen och Carl-Philip i klänningar och roliga hattar.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Eller bara smaka på Drottningholm Masjid eller Rosenbad Masjid. :)

Dick sa...

Självklart går det bättre för USA,dom tar in folk från sydamerika,folk som inte har några kulturella eller religiösa skillnader,folk som lever på 2000-talet,f-n europa tar in muslimer,det är en enorm skillnad.När man talar om invandring och brottslighet i USa så bör man ha klart för sig att det oftast beror på fattighet,och det vet vi alla att i europa/sverige beror våldtäkter och problem med invandrare på helt andra saker - kulturella och religiösa skillnader,enorma skillnader.

Tar USA in muslimer är dom oftast utbildade,och dom har inge enklaver - hela stadsdelar med muslimer,det finns väl i nån stad,men då har dom samma probem som europa,men i USA kommer muslimerna inte att komma nånstans,det är i europa dom förökar sig och kommer ta över,samt hamna i inbördeskrig med ursprungsbefolkningarna så småningom.

Jag hade valt USA vilken dag som helst - då slipper man iaf sharia,samt se dessa äckliga människor springa omkring med mattor över hela kroppen och ansiktet.

Knute sa...

VELLINGE. Idag öppnar ett nytt transitboende med plats för trettio ensamkommande flyktingbarn. När Attendo Care höll informationsmöte på tisdagskvällen var stämningen hätsk.

Två Vellingepolitiker fanns på plats men kunde inte säga mycket mer än att de var tagna på sängen.
– Jag fick veta detta klockan 12 i dag och jag är vice ordförande i kommunstyrelsen, sa Nils-Ola Roth.
– Kan vi stoppa det, så ska vi stoppa det! sa Carina Larsson (M), ordförande i M-nämnden.

"Stockholm rensar åter Skåne

Svensk invandringspolitik handlar inte längre om ”humanitär flyktinghjälp” utan om ett regelrätt befolkningsbyte och en nykolonisation av Skåne. En slags omvänd etnisk rensning.

När Malmö Stad, med Stockholms partipiskor i ryggen, inte längre klarar av trycket från den nationellt förda invandringspolitiken, då tvingar man sig på andra skånska kommuner genom svek och bluffmetoder."

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2009/11/11/vem-ska-radda-skane/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.