13 november 2009

Irans stormoské i Köpenhamn

Amerikanska åklagare är på väg att konfiskera fyra moskéer samt en skyskrapa som tillhör Alavi Foundation, en muslimsk grupp med band till Irans regering, och som misstänks för terrorfinansiering.

Dags för Köpenhamn att tänka om! Som Spydpigen skriver:

Det är skrämmande, att upplysningen inte har kommit längre i Danmark än att "byrötterna" i Köpenhamn i outsäglig naivitet öppnar för fiender till Väst! Den planerade moskén på Vibevej i Köpenhamns nordvästkvarter är direkt kontrollerad och finansierad av Iran.

3 Kommentarer:

Gammelsvensk sa...

Det är inte möjligt att politiker inte förstår vartåt det barkar. Det måste vara något, för oss fördolt, som gör dem oförmögna att säga ifrån trots att de vet att Islam kommer att ta över världsherraväldet om detta får fortsätta.

Berit sa...

Jag tror som du, Gammelsvensk.
Det finns i stort två sorters människor, de som vill styr andra och de som tycker att var och en ska sköta sig själv. Den första gruppen gör allt för att värva röster och behålla den makt de har.
Islam är en teologi som verkligen kontrollerar individen och består generellt av lågutbildade människor, som är lätta att styra och manipulera och därför är attraktiva för politiker, Europa importerar muslimer, Amerika importerar muslimer till viss del men mest hispanics.
Man rider emellertid på en tiger här som kommer att bita den hand som föder den.
Exempel, Fort Hood

Knute sa...

I stort sett lika illa i Danmark som i Sverige:

"Ensretningen i medierne, skolerne og ‘kulturlivet’ er tæt på 100%, selvcensuren næsten gennemført og snart er stats-censuren indført via Forfatningstraktaten Lissabontraktaten. Som tillige afskaffer de sidste rester af demokrati. Muslimerne vrimler fortsat ind i landet og politikerne falder over hinanden for at byde sig til med røven i vejret. Sideløbende dermed eksploderer voldskriminaliteten medens politi og retsvæsen er en farce."

Kommentar av Skjoldungen på Hodjas blog

http://hodja.wordpress.com/2009/11/13/s%C3%B8ren-krarup-i-samarbejds-politiken-danmark-er-blevet-et-foregangsland-i-europa/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.