01 november 2009

Islamkritik på riktigt

Saxat från en artikel på SIOE:

"Totalitära system är inte bara något slags eterisk ideologi, de behöver människor för att få dem att fungera, med andra ord medlemmar.

Nazism behöver nazister, kommunism behöver kommunister, internazism kräver internationella socialister och islam behöver muslimer.

Totalitära system är inte nödvändigtvis rasistiska, även om nazismen onekligen var det. Kommunism, internazism och islam är obestridligt totalitära, expansionistiska regimer, precis som nazismen, men de har inte ett rasistiskt sammanhang.

Islam består av många raser och muslimer dödar icke-muslimer av alla raser. Ras är inte en fråga varken för muslimer eller anti-islamister.

Inte alla tyskar var nazister - alla nazister var/är nazister.

Inte alla ryssar, östeuropéer och kineser etc var kommunister. Alla kommunister var/är kommunister.

Inte alla araber, pakistanier, indonesier etc är muslimer. Alla muslimer är muslimer.

Inte alla nazister var Gestapo, SS eller vakter i koncentrationsläger. Alla nazister var nazister.

Inte alla kommunister var politbyrå eller KGB. Alla kommunister var kommunister.

Inte alla muslimer är al-Qaida eller talibaner. Alla muslimer är muslimer.

Det finns inga måttliga totalitarianer, oavsett om de är nazister, internazis, kommunister eller muslimer."Observera att man inte talar om islamism eller fundamentalistisk islam och liknande. Islam är islam precis så som många muslimska ledare säger. Man kan tillämpa islam mer eller mindre nitiskt och konsekvent, men i grunden är det en förkastlig ideologi eftersom den per definition är en antidemokratisk och totalitär ideologi.

SIOE

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.