09 november 2009

Landsförrädare

Det är nu fjärde dagen sedan det tragiska skottdramat i Ft. Hood och kompletterande uppgifter kommer ut dagligen. Vad som saknas i uppgifterna om utredarnas arbete är ett "möjligt motiv" för blodbadet.

Ska vi tro (varning för överdrift !) att "eventuella motiv" för Major Hasan handlande var att samla på sig livförsäkringar från så många soldater som möjligt? Eller var det att denna man, som av en muslimsk web.sida nu kallas "officer och gentleman", kom fram till att han kunde undvika att skickas ut i en stridszon genom att utnyttja sina kollegor för sin skytte-träning?


Major Hasan är en första generationens medborgare i USA och en livslång utövare av den "fredlig religion" som kallas islam. Överlevande vittnen från massakern rapporterar att de hört honom skrika "Allahu akbar" medan han fullgjorde sin plikt att eliminera så många otrogna fientliga soldater som möjligt.

Enligt en annan källa hade Hasan försökt lokalisera (utan framgång) en lämplig kvinnlig muslim att gifta sig. Kanske var det anledningen till att han valde att satsa på de 72 jungfrurna i stället? Vi kan bara spekulera i hur lång tid det tar innan han är i stånd att träffa dem.

Vi här i väst har blivit så härdade vad gäller rutinmässiga , ondskefulla handlingar av mordiska jihadister att detta fruktansvärda attentat felaktigt kallas "terrorism". Ingenting kunde vara längre från sanningen. Detta evenemang är ett klassiskt exempel på landsförräderi. De skadade var nästan alla militär personal och det skedde på en militär anläggning. Major Hasan är därför skyldig till att föra krig mot USA.
Konstitutionen definierar förräderi i artikel III punkt 3: "förräderi mot Förenta Staterna , utförs av dem som för krig mot dem, eller ansluter sig till deras fiender, ger dem stöd och hjälp ...."
När jag tänker på saken kommer han utan tvivel att kvalificera sig för medlemskap i Jane Fonda patriotiska klubb.

Vad vi med säkerhet fått veta, eller hur, (blink, blink) är att en politisk doktrin, förklädd till religion hade absolut ingenting att göra med denna våldshandling

17 Kommentarer:

Birger sa...

Att du skriver det tusen gånger gör det inte mer rätt för det. Det har ingenting med Islam att göra.

MS sa...

.. och den värsta landsförrädaren hittar du numera i Vita Huset! Hans uppenbara oengagemang över offren för denna terrorist kommer nog många amerikaner ha svårt att förlåta.

Gertrud Galster sa...

Fornavnet Malik lægger sig lydmæssigt tæt op ad italienske ord som male, maligno, malizia
men det er naturligvis en tilfældighed...

MS sa...

Då kanske Birger kan vara så vänlig att berätta för oss andra vad det handlade om? Eftersom han vägrar medge att detta har sin grund i mannens religion, Islam. Om det varit en kristen eller jude som hade agerat precis likadant innan och skrikit Praise the Lord eller אלוהים הוא גדול under tiden han sköt så kanske Birger hade varit lite mer klarsynt? Ingen skugga ska falla över Islam eller illdåd som utförs i dess namn. Det är ju rasistiskt enligt Birger och hans gelikar.

Jacobssons tankar sa...

Svensken i allmänhet och media i synnerhet gör allt för att förneka all eventuell inblandning av religion i massakern. Varken Aftonbladet.se eller Expressen.se skriver ett enda ord om att gärningsmannen skrek "Allahu akbar". Någon kunde ju känna sig kränkt. Svenska folket är ett känsligt folk. Allt kan kränka individen och då måste någon betala ett fett skadestånd.

Anonym sa...

Det är inte första gången som muslimer först förefaller fungera i samhället och sedan flippar ut och börjar springa runt i vita klänningar och tala om otrogna och jihad. Allting handlar om att en del i den här gruppen med tiden utvecklar mindervärdeskänslor, när det går upp för dem att att all utveckling och välfärdsskapande sker i ickemuslimska länder och att fölk i väst inte har särskilt stor förståelse för intolerans. allmänt kvinnoförtryck, stening, könsstympning, hedersmord eller att kvinnor ska gå runt och se ut som spökplumpen. Detta har i högsta grad med islam att göra.
Tommy

Anonym sa...

Birger säger:

"Bush sa att det var ett korståg mot Afghanistan och Irak men inte låter jag kristendomen eller de kristna få skulden för detta krig som har kostat många tusen liv."

Berit sa...

Birger, ovanstående är det enda av dina kommentarer som jag lägger ut. Resten är bara käbbel och gräl. Avstå från det om du vill leka på vår gård.

Bush's referens var till "crusade against terrorism" vilket passerade så gott som oförmärkt här i USA men väckte uppståndelse i Europa. Där var man rädda att uttalandet kunde väcka en "konflikt" mellan civilisationer, mellan kristna och muslimer och så frön av hat och misstro.
Ordvalet var kanske olyckligt men han talade om terrorism.

Ansvarig för dödandet i Fort Hood är naturligtvis Malik Hasan men att han var influerad av sin religion kan du väl inte förneka?

Anonym sa...

På bloggen http://erixon.com/blogg/ står det om uppgifter i amerikanska tidningar om att Malign Hassan skulle ha sökt kontakt med al qaida. Så nu står det ju helt klart att det här absolut inte kan ha något med islam att göra. Öh
Hasse G

Knute sa...

Bedre kan ubegrundetheden af den påståede frygt for et ‘backlash’ mod amerikanske muslimer næppe illustreres: Her triumferes der uden problemer på gaden i New York, i “the belly of the beast”, over Major Nidal Malik Hasans blodbad.

http://snaphanen.dk/2009/11/10/i-sikker-forvisning-om-intet-backlash/

Anonym sa...

Inatt ska en annan muslimsk terrorist avrättas i USA för sina bestialiska brott. Det handlar om muslimen John Allen Muhammad som år 2002 mördade 10 personer med ett prickskyttegevär inifrån bagageluckan på en bil.

Nu ska denna muslim avrättas fastspänd på en bänk.

Markus Valiant

Knute sa...

A Tale of Two Shootings

Obama's remarks upon hearing that abortionist George Tiller was shot--- "I am shocked and outraged" contrasted with his statement on the news that 12 unarmed soldiers were gunned down at Ft. Hood Army Post: "I would caution against jumping to conclusions" about the motives of the gunman.

http://townhall.com/columnists/ScottWheeler/2009/11/09/a_tale_of_two_shootings

Berit sa...

Samma ordval använde Obama om den svarte professorn som arresterades för att han gjorde motstånd mot polis. "Jag vill inte dra några förhastade slutsatser när jag inte har alla fakta" och sedan fortsatte han att dra slutsatser om att det var rasism att arrestera Gates.

Ann-Marie sa...

@ Birger
Om det inte har något med islam att göra, varför åkallade han då allah när han sköt ner alla dessa obeväpnade människor? Förvirring kanske?

Two Invandrare sa...

Han försökte givetvis ta självmord 100 gånger men misslyckades och andra träffades av korselden?

Det kanske vi tillåts säga i Sverige, eftersom tidningarna, SVD censurerade vår blogkommentar som kan hittas på vår hemsida. Prat om terrorism och kritik mot Obama är tydligen känsligt på SVD, eller varför censurerar de annars?

Nils Dacke sa...

Här http://www.actforamerica.org/index.php/home/10-newsmaster/1684-a-conversation-about-sleeper-terrorist-nidal-malik-hasan-with-dr-walid-phares finns lite mer relevant information i målet.

Mina kontakter i USA menar att detta uppenbart är starkt kopplat till och inspirerat av islam.

landelim sa...

Helt otroligt. Någon som vaknat och sett igenom Amerikas tunga ridå av patriotisk TV-propaganda. Någon som fått höra vad krig i verkligheten innebär från soldater som faktiskt varit där. Mycket modigt av honom. Faktum är att majoriteten av de amerikanska soldater som tjänstgjort i Irak dör av självmord och inte kriget i sig.

Han besparade säkert några det ohyggliga lidande som leder fram till att man ej längre vill leva.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.