12 november 2009

Migrationsindustri

Genom bolaget "Attendo individ och familj" har Malmö kommun placerat "ensamkommande barn" i bland annat Svalöv, Svedala och Vellinge. En ganska lurig metod. Sen står kommunerna där med ansvar för skolgång med mera.

Det är i och för sig inget fel i att vård och omsorg bedrivs privat, säkert klarar Attendo av att ta hand om dem bra. Förmodligen effektivare än migrationsverket.

Invandringsindustri verkar vara en lönsam bransch, både för människosmugglare och socialfolk. Efterfrågan är stor, många familjer i Afghanistan och Somalia har siktet inställt på Sverige för sina 17-åriga skäggprydda barn.

Men det är inte lönsamt för skattebetalarna. Invandring till arbetslöshet innebär höjd kommunalskatt. Vellinge är en mönsterkommun som borde berömmas.

13 Kommentarer:

Ali Babba sa...

26 miljoner människor är drivna från sina hem, på flykt eller tillfälliga läger.
550 flyktingbarn och hälften med sjukdommar och analfabetism. Ska svenska kommuner klara alla dessa lär Svensk ungdom få stå tillbaka. Är det rasistiskt sagt eller fakta.

Anonym sa...

Ali Babba: Diskriminera ej de svältande! över 900 miljoner i dagsläget. Alla skall med, ty Sverige är ett rikt land.

Bittergubben

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det Nya Sverige ett land med en population på 900,9 miljoner innevånare. Det kommer säkert bli ett underbart land att leva i....

Ann-Marie sa...

Äntligen någon som vågar stå för vad dom tycker! När ska svenskarna vakna och se vad som händer? Landet håller på att bli invaderat av s.k. flyktingar. Se bara på direktlinjerna till Irak t.ex. eller somliga som åker till Somalien eller Pakistan på "semester". Och som någon påpekade, var är alla flickor? Och hur tog dom sig så långt som till Sverige utan papper? Dax att vakna!

ProPatria52 sa...

Här får ni några bilder på flykting"barn" i Sverige,titta och begrunda!
http://smp.se/nyheter/vaxjo/ensamma-asylungdomar-forsoker-hitta-en-vardag-i-rottne(808534).gm

Knute sa...

Bilderna i Smålandsposten avslöjar att det är frågan om bedrägeri. Tidningar och myndigheter är seriella mytomaner som envisas med att kalla dem barn.
Och vilken mesig inställning: "Deras asylskäl är inget som vi tar upp med dem. Det är en fråga för Migrationsverket." Migrationsverket bryr sig inte, ju fler som kommer desto mer personal kan de anställa. Skattepengar saknas uppenbart inte.

Anonym sa...

Kamal och Shaban ser ut att vara runt 30. Man borde anmäla till Migrationsverket att det pågår bedrägeri. Om 100 personer ringer om samma sak och inget händer så får vi väl avsätta statsledningen med fjärde lådan.

Ann-Marie sa...

"I genomsnitt kommer 30 ensamma asylsökande barn per vecka till Sverige",detta är grov organiserad människosmuggling. När ska myndigheterna göra något åt det?!

Knute sa...

” Jag jobbar inte ens med barnärenden. Men nästa år är detta det enda vi sysslar med.

Det snart absolut enklaste sättet att till en billig smugglingspenning (för det är inte gratis att ta sig till Sverige) få uppehållstillstånd för en hel familj kommer garanterat att nästa år se ut så här:

Skicka hit en person som är (eller påstår sig vara) under 18 år som säger att han står ensam i livet. En tid efter PUT: anmäl er och säg att ni nu, som av en händelse, fått fatt på varandra igen. Ärendet blir snabbt handlagt i båda leden, för alla följer dogmen att ”don´t ask, don`t tell”.

http://meritwager.wordpress.com/2009/11/13/jag-jobbar-inte-ens-med-barnarenden-men-nasta-ar-ar-detta-det-enda-vi-sysslar-med/

Karin sa...

Alla ni "godhjärtade", som tycker attt "det är väl inget att vara rädd för några flyktingbarn" - försök tänka lite framåt. Bara till Malmö kommer i snitt 3 "barn" DAGLIGEN, d.v.s. drygt 1000 årligen. Till det kommer alla vuxna invandrare/flyktingar. Dessa cirka 1000 ungdomar, alltså bara i Malmö, kommer med tiden att ta hit sina anhöriga. Det är alltså INTE fråga om "några" enstaka ungdomar. Var ska de placeras? Transitboenden saknas, jobb och lägenheter saknas också.
Två av dessa "barn" intervjuades i Sydsvenskan i dag (13/11). De berättade att de betalat cirka 5000 USD för resan dvs cirka 35000 SEK. Pengar saknas alltså inte. De berättade också att de under resan passerat flera länder. Gäller inte Migrationsverkets policy att man ska söka asyl i det land man kommer till först? Är det verkligen ingen som förstår att det är lycksökare det är frågan om? Det är fullt förståeligt att människor vill söka sig en bättre framtid, men här finns inga asylskäl så vitt jag ser. Det enda rätta är att hjälpa där behovet finns, nämligen i flyktingarnas hemländer, där det största behovet finns. Fortsätter Sverige att ta emot tusentals nya människor årligen får vi flytta ut gränserna.

Anonym sa...

Gör som Knute och jag, läs Merit Wagers blogg för initierad info.

Som motvikt mot journalistpöbelns drev mot Vellinge och den här äckliga klubben för inbördes beundran som medvetet bortser från fakta när den visar sin "empati" med "barn":

http://meritwager.wordpress.com/

Mvh

J M

Anonym sa...

Missade du Adaktusson- det var så jäkla bässt ! Va inte lessen- se det på webben här:
klicka på ”adaktusson”- ”arkiv”- 12maj och 14maj” Häng på…
http://viastream.player.mtgnewmedia.se/player.php?country=se&affiliate=4se
http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inner.php?TvSkin=tv8_se&PKVideoID=21786

Nu vassare än nånsin är Johnny Puma..och hans nya hemsida.
Tusentals elever och lärare har hört Johnny Pumas föreläsningar och det har varit lika uppskattat varje gång!
saxat från hans nya hemsida, där beställningar av föreläsninar som syftar till att förebygga utanförskap och
destruktiva gäng kan göras:

”Mina föreläsningar handlar främst om mitt liv som nynazist och ledargestalt i den rörelsen. Jag skildrar mitt liv på ett dynamiskt sätt och huvudambitionen då jag avslutat är att få ungdomar i riskzonen att tänka om. Jag går in på olika sätt och avhandlar hur jag kände mig under vissa perioder i mitt liv och beskriver drivkrafterna och mekanismerna bakom mina val i livet. Samma val som gett mig konsekvenser som jag inte hade klart för mig, men som jag via föreläsningarna vill förmedla till mina åhörare. Visar även material från olika mediasammanhang och förklarar följderna av det, såväl socialt som privat.”
http://www.johnnypuma.se/index.html

Johnny Puma syfte: förebyggare för utanförskap – har varit aktiv i EXIT som stöd för
många som velat hoppa av destruktiva nazisekter men inte klarat det pga hot tex.. det är just vad som behövs eller hur?!
Kul att han startat eget i det oxå. Mannen är ju specialist- tappar inte verkliheten lixom..
Men nazisektaren i hans hemstad är inte så glad i det – det sätts så mycket käppar i hjulet
som det går från den fronten…självklart stödjer man som vuxen det och den som är till gagn för alla barna och ungdomars framtid..

Bjud in Puma vettja!

Oxå EXIT finns:
Man kan få stöd och svar på frågor- och vara anonym om man vill..
Kontakt:
exit@fryshuset.se
http://www.fryshuset.se/Fryshuset/exit.aspx

Knute sa...

Extremister är tråkiga typer som misshandlar folk.

Säpo har släppt utförlig information om personer som är höger- och vänsterextrema och som misstänkts för brott.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3170433.svd

För att anknyta till inlägget: en islamistorganisation ska organisera en demonstration i Vellinge:

http://www.nsk.se/article/20091112/NYHETER/711129700/0/SPORT/*/protestaktion-pa-gang-22-november

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/11/islamistorganisation-star-bakom.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.