21 november 2009

Minareter i Schweiz


Spydpigen har fått denna skrivelse från Schweiz, som kommer att ha omröstning den 29/11 om de ska tillåta minareter i landet. Skriften är på tyska men jag har gjort en översättning av Spydpigens översättning från danska till svenska.
Ha därför överseende!
Den ursprungliga texten samt många fler bilder finns här.


1. Rädslan för islam är helt obefogad

2. Med minaret-initiativet ser vi hur vår existens hotas och därför blandar vi oss nu i debatten.

3. Vi muslimer är ofta missförstådda av samhället.

4. När muslimska män gifter sig med minderåriga flickor, är det inte pedofili, utan en efterapning av vår religiösa grundare Mohammed, som bland annat gifte sig med den 9-åriga Aisha.

5. När det sägs i Koranen (Sura 4:34) att män ska slå kvinnor, så det är inte
våld, utan av Allah påbjuden tuktan.

6. När vi säger att vi inte kommer att bli dina vänner, lever vi efter Allahs vilja, för Allah befaller oss nu en gång för alla i Koranen (Sura 5:51): "Ni som tror, ta inte judar och kristna till era vänner".

7. När partiet Hamas, som är den dominerande kraften i det palestinska lagstiftande rådet i sitt partiprogram uppmanar till att döda judar, så skall ni acceptera detta eftersom det står i Koranen att judar är sämre människor!
De som hindrar oss i vår fria religionsutövning är motståndare till religionsfrihet.

8. Bara för att det finns förföljelse av kristna i muslimska länder och kristna sammankomster ofta förbjuds, ska ni inte tro att ni kan förbjuda oss minareter. Hos er råder det nämligen religionsfrihet och den håller vi oss till, så länge vi är i minoritet.

9. Sharia är inte omänsklig. Det är Allahs lag, som kom till oss genom Mohammed.

10. Här följer bilder av bestraffningar: spöstraff för att dricka alkohol, avhuggning av en hand för stöld, hängning för homosexualitet, stening (av en kvinna) för äktenskapsbrott, halshuggningar och skjutning.

11. I muslimska länder finns det inga minareter utan böneutropare, men hos er ska vi som tecken på vår tolerans inte ropa ut. I Tyskland, England och andra länder i Europa har vi brutit vårt löfte, men vi kommer inte att göra det i Schweiz.

12. Arga islamhatare kommer att förstöra våra islamiseringsplaner.
Men du, kära läsare, är ändå en god människa. Visa dig därför tolerant och säg Nej till minaretförbudet.

Vänliga hälsningar OSS(Organization Sharia Schweiz).

Om muslimer skulle avslöja sina verkliga avsikter skulle Minaret-initiativet vara helt klart. Men tyvärr får de hjälp av media i en sofistikerad taktik att dölja verkligheten.
Nu vet ni budskapet. Därför:

Stoppa minareterna! Rösta ja till förbudet mot minareter!
-----
Initiativet vill införa ett tillägg till den schweiziska konstitutionen om att konstruktion av minareter ska förbjudas.
Affischen föreställande minareter som raketer har naturligtvis upprört muslimer och städer som Basel och Lausanne har förbjudit dem.


5 Kommentarer:

Demokratibloggen sa...

De kan hålla sitt skit ute i öknen därifrån de kommer. Den demokrati de åtnjuter i Schweiz utnyttjar de för att kunna förstöra den. Religionsfriheten kan inte under några omständigheter omfatta islam eftersom det inte är en religion i vanlig bemärkelse.

Den är lika politiserande och förstörande för civilisationen som nazismen. De respekterar inte demokratin och därför har heller inte demokratin några som helst förpliktelser gentemot islam.

På samma sätt som nazismen orsakade det andra världskriget har islam idag orsakat det tredje världskriget. Det är bara att öppna ögonen så ser man det. Fienden invaderar och kränker det land som har invaderats. Man misshandlar och stjäl och man kränker befolkningen genom att våldta deras kvinnor.

Ta kamp för demokratin och kasta ut dem, innan det blir för sent!

Ann-Marie sa...

Precis så är det! Men till syvende och sist så kommer fega politiker att ge med sig mer och mer. Någon med minsta lilla hönshjärna kan räkna ut hur eländet slutar! Antingen blir du muslim, betalar skatt till dom eller betalar det ultimata priset, döden. Allt enligt koranen.

Anonym sa...

Håller med Demokratibloggen: Kombinationen av överbefolkning och minskande naturresurser är orsak till det vi ser i dag. Med det vi står inför kan vi glömma allt vad vi fått lära oss om folkmord... Det blir allt tydligare för den som vill se: Snart gäller blott, Döda, eller DÖ.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Ja, det kommer gälla antingen dem eller oss. Om vi inte går samman nu medan tid fortfarande finns så kommer det sluta med kravet att konvertera eller dö. Erbjudandet att bli dhimmis kommer bara att ges "bokens folk". Ateister och polyteister kommer inte få det valet. Vi kommer inte leva i sharia-staten om flera årtionden framåt i tiden. Den ligger högts några år framåt. Ni ser redan vilken makt dom har redan nu långt innan dom är 50%. Det kommer bara bli värre och värre. Jag tror inte ens Sd kommer göra någon skillnad. Snarare kommer det påskynda islamiseringen om dom kommer in i riksdagen. Muslimerna själva bekymrar sig oerhört över partier som Sd och PVV. Terrorn kommer intensifieras om dom får makt.

Naivtive sa...

Erdogan i Turkiet sa att "minareterna är våra bajonetter, moskeérna våra kaserner och de trogna våra arméer"

Så om nu affischen i Schweiz likan missiler så har man ju uppfattat Erdogans budskap på rätt sätt. Eller hur?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.