28 november 2009

Minareterna är våra bajonetter, de troende våra soldater


Schweizarna håller i morgon omröstning om förbud mot minareter, de som Turkiets premiärminister Erdogan har kallat för islams bajonetter. Högste imamen i Schweiz hotar med al-Qaida. Även om det inte blir något minaretförbud är omröstningen en viktig markering. Varför skulle skrällande högtalare med böneupprop tillåtas i Schweiz så länge kyrkklockor är förbjudna i Saudiarabien?

Undrar om någon vet hur det ser ut på minaretfronten i Sverige. Saudiska slantar är emellertid inblandade i diverse moskébyggen, bland annat i Göteborg. Även i Umeå, där världens kanske nordligaste moské planeras. Byggnaden kommer att prydas med en 22 meter hög minaret. Så snart arabiska oljepengar är inblandade finns det anledning att misstänka att det blir en wahabisk indoktrineringsanstalt för kvinnoförtryck och helig terror.

På europeiskt plan ligger Sverige för övrigt högt på listan över antalet moskéer per land.

Läs mer >>

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Varför ska Europa anpassa sig till en religion och kulturer som har ruttna värderingar? Kvinnoförtryck, våld, hot om våld osv. Det är tal om islamister som om vanliga muslimer skulle vara goda medborgare som fullt ut respekterar de värderingar vi har i väst. Tyvärr är det inte så i många fall. Se bara hur deras kvinnor behandlas.

Det är väl bara en tidsfråga innan införandet av sharialagar på allvar börjar diskuteras. Varför har muslimer så svårt att anpassa sig? Varför skulle svenskar vilja anpassa sig till villkor som hör hemma för flera hundra år sen? Den som gapar efter mycket förlorar ofta hela stycket. Ni håller sakta men säkert på att såga av den gren ni sitter på.

/Mack

Anonym sa...

Minareter bör tillåtas i Sverige fört när Kyrkklockor får ringa I Ira, Saudiarabien och Hamas bygger ett "Ateismens hus" i Palestina.

Islams Fate
War and Hate

/Nizze

Anonym sa...

Här är några svar jag hittade på Exilen:

http://www.exilen.eu/showthread.php?tid=6060

Elisabeth

Anonym sa...

Inga minareter i Schweiz (finns bara ett fåtal, en bråkdel av antalet moskeer har dem) har några böneupprop alls. Kanske dags att kolla fakta innan du skriver?

MadAsHell sa...

Ju större islam blir i Europa,
desto starkare blir motståndet,
desto värre blir den oundvikliga konflikten...

radicalislam.org

Anonym sa...

Hade jag för 30 år sedan visst att även Sverige blir ett muslimskt land hade jag inte flyttat hit.
Det som jag aldrig kommer att förså är varför de tar sig sådana friheter men aldrig att jag skulle bygga en kyrka i deras länder o inte heller hemma hos ngn här i Sverige hade jag fått griskött o sitta vid samma bord.
Demokrati? ja, Bara på ett håll!

Ahmed sa...

Du skriver: "På europeiskt plan delar Sverige för övrigt tredjeplatsen tillsammans med Bosnien över antalet moskéer per land."

Har du svårt för sanning?
I dagsläget gäller Stockholm (2 st), Uppsala (1), Malmö (1).
Utöver det finns inte en moské, utan massor med lokaler och byggnades som används som församlingslokaler. Men det är inte moskéer (en byggnad som är uppförd eller ombyggd för att användas som moské).
Ingenstans i din länk finns heller belägg för det du säger. Bosnien (muslimskt),Kosovo (muslimskt) Albanien (muslimskt), Bulgarien, Spanien, Frankrike, Storbritannien, Holland, Belgien, Tyskland, Schweiz och säkerligen ett flertal fler länder har fler moskéer än Sverige.

Enligt dig har Sverige fler moskéer än de muslimska länderna jag nämnner ovan.

Låt kunskap föregå tal...

/Ahmed

Knute sa...

Ahmed,

http://www.answers.com/topic/list-of-mosques-in-europe

är kanske ingen tillförlitlig källa, men den enligt den finns det sex moskéer i Sverige. Men jag ändrar texten till:

"På europeiskt plan ligger Sverige för övrigt högt på listan över antalet moskéer per land."

Här finns mer info:

http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Sweden

ProfessorPelotard sa...

Schweizarna överraskar:

Preliminära resultat visar att 60% av schweizarna röstade ja till minaretförbud. Det väntas att även att förslaget vinner en majoritet i flertalet av kantonerna varför lagen om förbud mot minaretbyggen kommer att antas.

Gissa om vår PK-elit kommer att må dåligt idag.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Nu kommer pk inleda samma hets-kampanj mot Schweiz som man tidigare har gjort mot Danmark och Sverigedemokraterna.

drottningen sa...

57% J Hjärpe har sagt att minareter inte fanns från början. och han kan tycka vad han vill i vår demokati. Folkomröstningen var ett demokratiskt beslut, och demokrati är att respektera valresultat.
valfusk i Afghanistan respekteras,varför?röstade nej till minareter i Schweiz.

drottningen sa...

57% röstade nej till minaret i Schweiz.
J Hjärpe har sagt att minareter inte fanns från början. och han kan tycka vad han vill i vår demokati. Folkomröstningen var ett demokratiskt beslut, och demokrati är att respektera valresultat.
valfusk i Afghanistan respekteras,varför?
sylvia österberg

Knute sa...

Folkeavstemmingen kom i stand etter at det hadde lykkes det de hjernedøde halal-rottene i norske medier kaller ”høyrepopulister” å samle inn 100.000 underskrifter med krav om det.

”Hørepopulister” – MY ASS!!

Det er ikke minst sveitiske feminister som har ledet kampen først med å samle inn underskrifter og deretter valgkampen foran selve folkeavstemmingen.

Når ble feminisme høyrepopulisme eller omvendt?

Det satans giftige avskummet som formidler og kommenterer nyheter i norske medier er så fastgrodd i sine egne forkvaklede begreper at det er ikke bryderiet verdt å slå inn skallen på dem en gang – det er bare vakuum bak den. Vi har sagt det før, men det tåler å gjentas: Kampen mellom islam og sivilisasjon har ingenting, gjentar INGENTING, med høyre-venstre aksen å gjøre. Frontlinjen mellom sivilisasjon og all sivilisasjons kollektive fiende går i sikksakk langs den aksen.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2009/11/moro-med-minareter.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.