05 november 2009

Mrs Smith goes to Washington


Rep. Michele Bachmann skickar ut ett upprop till alla amerikaner som är oroliga över nationaliseringen av sjukvården.
Hon och författaren Mark Levin kallar till samling på trappan till The Capitol för att ta alla "torgmöten" till Washington i dag klockan 12.

"Detta är ett oerhört viktigt avgörande för allas liv och framtid och det är viktigt att de som representerar oss är fullt medvetna om vad vi anser om Pelosi-planerna."

Michele Bachmann säger:

"Det amerikanska folket har klart och tydligt deklarerat sina åsikter på möten vid stadshus överallt i landet men det visar sig att Kongressen inte hört ett enda ord.
Demokraternas senaste sjukvårdsförslag presenterades i förra veckan, det var något förändrat men i grunden samma urusla förslag som tidigare.

Lagförslaget är ett trillion-dollar, budget-sprängande statligt övertagande av vårt sjukvårdssystem. Det kommer att placera byråkrater mellan människan och hennes vård. Det kommer att leda till ransonering av sjukvården och skada de mest utsatt först. Det kommer att driva oss till konkurs och lämna våra barn att betala räkningen. Det kommer att minska vår frihet, våra valmöjligheter och vårt välstånd.

Det amerikanska folket måste resa sig och se till att Kongressen hör dem denna gång. Pelosi forcerar fram en omröstning och det återstår att se om Kongressen ens får en chans att rösta om det mer balanserade republikanska förslaget.

Folket måste möta sina representanter i Washington och se till att de röstar NEJ till ett övertagande av en femtedel av vår ekonomi.
Detta är en gangster-regering när den är som värst.
Jag uppmanar alla amerikaner att komma till Washington. Kom och träffa din representant och låt denne veta att du vill kontrollera din egen sjukvård."


Bachmann tror att detta är en av de sista möjligheterna som vi har att stoppa Pelosi-Obama.

Demokraterna är så förblindade inför detta.. De har satsat så mycket av sin stolthet att de bryr sig inte om vad någon tycker. De planerar att rösta på fredag och Pelosi tror att hon kan "köpa" tillräckligt många röster innan dess från de som tvekar ...och de som nu skulle rösta nej.

Om de skulle rösta i dag får hon inte ihop tillräckligt många röster, men det går ju alltid att lova ut pengar till "projekt" här och där i stater med en tveksam representant. Det kan man göra när man hanterar andra människors hopskrapade slantar.

Bachmann tror att om vanligt folk ser sin representant i ögonen och säger, "Dude, du blir inte omvald om du röstar för detta", så kanske de fattar galoppen.
De har nämligen inte förstått e-mails, telefonsamtal och brev.


1 Kommentarer:

Berit sa...

Hemlige, försök igen med något som vanligt folk kan förstå.
Kom också ihåg att detta inte handlar om sjukförsäkring utan om att ta kontroll över människors liv.
Om det handlade om att försäkra "icke-fösrsäkrade" skulle vi inte behöva tala om en kostnad av 1,200,000,000,000 dollar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.