02 november 2009

Norge har uppenbarligen råd med att bli koloniserat

Maktbegär och en utopisk flerkulturell ideologi är en farlig kombination. På de svenska socialdemokraternas feelgood-kongress sopades Ipred och andra heta potatisar under mattan medan Mona Sahlin badade i fotoblixtar. Det känsliga ämnet invandring var också tabu, bortsett från några yrkanden på en generösare asylpolitik och anhöriginvandring.

I Norge är beröringsskräcken inte lika total, men det är inte säkert att det hjälper. Bortsett från kriminalitet och sociala konsekvenser har Norge råd med massinvandringen. Oljerikedomarna gör att norska staten skulle kunna lösa ut den svenska statsskulden och köpa Sverige. Norska kronan står på rekordhög nivå och tullen använder hundar för att sniffa pengar som förs ut ur landet.

Det kan förklara varför det maktfullkomliga Arbejderpartiet sitter säkert i sadeln. Vid valet nådde Fremskrittspartiet inte ända fram. Läs vidare >>
2 Kommentarer:

Knute sa...

Kommer du börja bära slöja till vardags?

Mona: Jag har funderat på det men mitt svar blir Nej, i alla fram tills efter valet 2010.

”Jag är jätteglad för att hon (Mona Sahlin) toppar listan för att jag tror att henne kan jag sälja hur mycket som helst i Tensta men jag kanske inte skulle sälja någon annan muslim på samma sätt”

Hur skall man uppfatta ”någon annan muslim”? Jag kan faktiskt uppfatta det som att Nalin Pekgul ser Mona Sahlin som muslim i sitt sätt att diskutera. Har Mona Sahlin konverterat till islam?

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/november/har-mona-sahlin-konverterat-till-islam.html

http://erikhellsborn.blogspot.com/2008/04/exklusiv-intervju-mona-sahlin-talar-ut.html

Knute sa...

Norska polisen försäger sig:


Sharia-gestapist forsnakker seg

Den 28 november 2009 hadde TV2-nyhetene et oppslag hvor de kunne fortelle at utgiftene til tolker i rettsystemet hadde eksplodert fullstendig de senere årene og vil for inneværende år utgjøre anslagsvis ca 150 mill kr. Det kommer vel neppe som noen stor overraskelse for dem som følger en smule med på nyhetsbildet når det gjelder kriminalsaker.

I sakens anledning intervjuet også TV2 en representant for sharia-gestapistene i Oslo og under intervjuet glapp det ut av vedkommende at de ”hadde bruk for tolker i de fleste saker de håndterte”.

NEIJASSÅDA!

Det er da vel aldri slik at disse fantastiske såkalte ”berikerne” er kriminelle, eller hva? Og kan de til og med være overrepresentert når det gjelder kriminalitet?

Og hvilke språk er det man trenger tolker til? Er det tolkning mellom norsk og engelsk fordi vi har så mange kriminelle briter (eller kanskje newzealendere?) i Norge?

http://antijihadnorge.blogspot.com/2009/11/sharia-gestapist-forsnakker-seg.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.