13 november 2009

Obama, farligare än terrorister

Obama har beslutat att låta rättegången mot Khalid Sheikh Mohammed och de andra fyra fångarna bli en cirkus för hela världen att se.

Rättegången blir i civil domstol, vilket ger terroristerna lagliga rättigheter på samma sätt som om de var amerikanska medborgare.
Redan för ett år sedan förklarade fångarna att de inte ville ha något försvar, att de var skyldiga och stolta över vad de gjort och att de ville avrättas så snart som möjligt.
Denna rättegång kommer att ta minst ett par år och är arrangerad för att tillfredsställa Vänstern, inte för att avgöra om muslimerna är skyldiga eller inte.
Det är ett utmärkt sätt för Obama-administrationen att arrangera en rättegång mot Amerika .
De hatar CIA , underrättelseorganisationerna och militären. Nu kommer man, mitt under krig mot muslimska terrorister, att tvinga CIA och militären att avslöja sina förhörsmetoder och ifrågasätta dem. "De stackars fångarna blev ju torterade!"
Att hälla vatten över folk är värre än att flyga plan in i byggnader och döda tusentals människor, kom ihåg det.

I sann marxistisk anda att förgöra sina politiska motståndare kommer detta att bli en rättegång mot Bush-administrationen. Det är precis vad Obama och Holder vill men nu kan de gömma sig bakom advokater och domare.
Man förser också Kalidh S.M. med en talarstol och en mikrofon så att han kan nå ut med sitt hatbudskap till hela världen.
Detta är absolut vansinne och planerat för att bryta ner Amerikas anseende i hela världen. Obama hatar verkligen sitt land.
Obama är den farligaste man som någonsin suttit vid maktan i Vita Huset och den absolut mest avskyvärde.


sds svd p

22 Kommentarer:

Johan sa...

Ron Jeremy, är han terrorist?

Knute sa...

Allt är möjligt med Obama, som du skriver kan nu Khalid Sheikh Mohammed nå ut med sitt hatbudskap till hela världen. Han jämförde Osama bin Laden med George Washington. Vänstern applåderar. Kanske han får hålla på i åratal.

Anonym sa...

hm på 50-talet hade hela högen blivit åtalade och fällde för oamerikanskt uppförande, kanske dags att damma av och använda samma lagtexter mot patrasket en gång till.

robban

Olle sa...

Amerika har inget anseende i resten av världen. De är den stora dumme mobbaren på skolgården. Alla hatar honom men ingen vågar säga det.

Anonym sa...

Usch Så Avskydsvärt.

llam

L. Erikson sa...

Den dagen då Obama svor presidenteden på
Capital Hill, det var första dagen av tredje
världskriget. Vänta och se då mullorna kommer
upp i fart.

Erikson

Orvar sa...

Det är ju fruktansvärt att människor får rättigheter! Typiskt socialister!

Knute sa...

Visst, rättigheter för två terrorister att fungera som magneter för Lone Ranger jihadister som kommer att flockas vid scenen för att se vad de eventuellt skulle kunna spränga i luften för att förhindra rättegången från att starta eller sluta.

The Dumbest Thing an American President Has Ever Done?

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/11/dumbest-thing-american-president-has.html

Thinker sa...

Orvar, varfoer dricker du inte ett glas svavelsyra eller naat?

''Massmoerdare, vaaldtaektsmaen och terrorister har ocksaa maenskliga raettigheter''

Enligt dig, inte enligt mig.

Birger sa...

Thinker: Högst opassande nick du har. Du har nog aldrig ägnat någon energi till det.

Nu misstänker jag att detta kommer att censureras då det "strider" mot reglerna. Men att be någon dricka svavelsyra verkar vara okej. Hyckleri.

Knute sa...

Förmodligen ville Thinker servera en ganska obehaglig sanning på ett humoristiskt sätt.

Det finns en video med halshuggningen av journalisten Daniel Pearl. Khalid Sheikh Mohammed har erkänt att det var han som utförde dådet.

"I decapitated with my blessed right hand the head of the American Jew Daniel Pearl, in the City of Karachi, Pakistan."

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Pearl#Arrests

Det krävs nog svavelsyrehumor för att svälja det.

Leif Ekstedt sa...

Har man bevis mot massmördare så tillämpar man bara lagen. Har man inga bevis får man inte plocka fram dem genom tortyrmetoder som strider mot lagen. Vad gör man med folk som bevisligen utövat olaglig tortyr för, att få fram "sanningen".
Gärna lagtillämpning men först en riktigt bra förundersökning.
Terrorristerna skall straffas enligt USAs lagstiftning.

Knute sa...

The inner Obama

"It's worth reminding ourselves where Obama comes from. Listen to the preacher who converted Obama to "Christianity" (actually a black racial religion of white demonology) and whom he devotedly followed for 20 years, treating him as the most influential and respected person in his life.

At the highest level it is what drives Obama to attack America. It is what drives Obama and Holder to the inconceivable outrage of bringing Khalid Sheikh Mohammed to New York City for trial. It is what drives Obama to bow low before the Japanese emperor, humiliating America.

He fulfils and empowers himself by denigrating, dragging down, and distancing himself from the political system and the culture created by white people. For example, it was white America that confronted Soviet Communism in the Cold War for 40 years and finally prevailed against it. Obama cannot relate to that struggle and that achievement. So he avoided the anniversary of the fall of the Berlin Wall, and never says anything positive about America role in that conflict. He is alienated from America, and he expresses the alienation by bowing low to Saudi and Japanese monarchs."

http://www.amnation.com/vfr/archives/014777.html

Birger sa...

Alla har mänskliga rättigheter. För alla är vi människor. Även terrorister ska slippa bli torterade och få en rättvis rättegång. Annars är vi själv lika usla som terroristerna.

Berit sa...

Ja Birger, det är tydligen som jag skrivit tidigare, värre att hindra någon från att sova eller inbilla dem att de håller på att drunkna än det är att döda en mängd människor.
Det är samma mesiga attityd som Knute skriver om i "Ett starkt argument för att Sverige borde strama åt", som styr.

Birger sa...

Tortyr har aldrig lett till något annat än att oskyldiga erkänner brott de inte begått. Även den spanska inkvisitionen förstod det här och var väldigt restriktiva när det gällde tortyr. Synd att amrisarna inte har fattat det. Men de är ju lite efter.

Berit sa...

Det är ju bra att du vet så mycket om vad tortyr inte leder till

Birger sa...

Jag litar på vetenskapen. Det är den som kritiskt granskar bevis och har höga krav på sanningen.

Berit sa...

Birger, vi talar inte om bambustickor under fingrarna här. Vad som rubriceras som tortyr är ofta väldigt subjektivt på samma sätt som att vissa människor känner sig "kränkta" .
Vad som är "vetenskap" i detta ämne står nog och faller med det resultat man vill komma fram till.
Att förhörsmetoderna var effektiva när det gällde denne muslim har ju visat sig i att flera planerade terroristdåd har kunnat avstyras. Hur många liv tror du räddades?

Hela denna debatt om tortyr är löjlig. Här sätter sig somliga på sina höga hästar men jag undrar just vad ni skulle göra om tex. ett av era barn var kidnappat och ni kunde ta till fånga en person som med största säkerhet hade information om var barnet var.

Att Khalid Sheikh Mohammed också högg huvudet av Daniel Pearl tillhörde väl hans mänskliga rättigheter?

Birger sa...

Visst. Om mitt barn skulle bli kidnappat så skulle jag säkert gå över gränsen, jag skulle bryta lagen men efteråt så skulle jag få sitta i fängelse för det. Det är det vi snackar om här. Det är du som sitter på dina höga hästar och anser att alla möjliga moraliska regler är till för att brytas så länge det gynnar dig. Terroristerna tänker precis likadant.

Berit sa...

Detta är krigsfångar!

Birger sa...

Det tycker väl terroristerna om de civila de har kidnappat och sågat huvudet av.

Och? Det är skitsamma vilka fångar det är. Alla har rättigheter. Så fort man börjar tulla på grundläggande rättigheter så är man precis lika usel som sin fiende.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.