03 november 2009

Obamas Jihad?
Obama medger att han är muslim, bugar inför en muslimsk kung, talar om sin muslimska familj, försvarar Islam, citerar Koranen.
Är detta förklaringen till att han gör sitt bästa för att bryta ner allt som Amerika står för?


12 Kommentarer:

Knute sa...

Is Barack Hussein Obama a sleeper agent with an agenda to destroy the USA?

A sleeper agent is a spy who is placed in a target country or organization, not to undertake an immediate mission, but rather to act as a potential asset if activated.

Anonym sa...

Antichrist......:)))

//Signature

Ann-Marie sa...

Ser inte bättre ut, eller hur?

MS sa...

Ja, vad ska man säga. Dom har lyckas att placera en musse på den högsta posten. Det är självklart inte bra men det är positivt att det nu är officiellt. Nu är hans chanser att bli omvald lika med noll. Hoppas bara att han inte hinner rasera landet allt för mycket. Var är Republikanerna? Dom har världens läge att sänka honom nu och dom bara håller på att käbbla internt.

LP sa...

Frågan är nu om det vore bra eller dåligt om någon knäppte honom.
Risk för martyrskap om han avlivas, fast å andra sidan, hur mycket skada kommer han att orsaka den tid han har kvar?

Birger sa...

Alltså. Hur fungerar det egentligen med kritiskt tänkande här? Allting har ju klippts ur sitt sammanhang. Finns ju verkligen ingen hejd på konspirationsteorierna...

Berit sa...

Det är klart att det är klipp från olika sammanhang. Det gör väl inte det han säger mer lättsmält...eller?
Kom med förslag till sammanhang där det han säger kan ursäktas och missförstås.

I den muslimska världen är Obama sedd som muslim, eftersom hans far var muslim och det verkar som han själv har ett sorts psykologiskt behov att leva upp till det.
I sitt fjantande för muslimer placerar han sig själv som någon sorts medlare mellan Amerika och den muslimska världen.
Han bör nog också bestämma sig för om Amerika är en kristen eller muslimsk nation. Det han säger om att vi skulle bli "den största muslimska nationen..." är ren lögn. Enligt 2008 CIA Factbook data, skulle Amerika bli #31 ( 9,114,739 Muslims. (3% of Americans)
Amerika har sina värderingar från landets grundare som kom fram till sin moral genom tro på kristendom. Så länge Obama är landets president ska han stanna i garderoben och inte solka amerikanska värderingar med islam.

Ann-Marie sa...

@ Berit
Han ser den nog som en muslimsk nation inom snar framtid. Hans bugande inför kungen av Saudi Arabien är ju en klassiker. Den var djup den, medan Bettan fick mera en nick bara. Jodå, man ser nog var hans lojalitet är.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag har varnat för Kung Hussein förut. Han är en trojansk häst. Eliten har inte decennier på sig att förändra Amerikas demografi med muslimsk massinvandring som i Eurabia. Därför har dom medvetet valt en muslim som president. Syftet är att skynda på islamiseringen av Amerika. Får han sitta kvar sina fyra år kommer han ställa till med irreparabel skada. Går ej heller att utesluta att även nästa val blir riggat så han får ytterligare fyra år på sig. På något sätt kommer man säkert försöka skjuta konstitutionen i sank så han sitta kvar även efter dom första åtta åren som muslimsk kalif.

Anonym sa...

Den tredje kraften? De som finansierar det hela och tjänar på eländet.
Kristna mot muslimer. Denna konflikt existerar endast i förvridna sinnen, speciellt på ledande positioner. Kärnbudskapet är detsamma. Tolkningarna är olika.
Obama liksom George är marionetter för olika delintressen. Se vem som finansierat dem och vart pengarna rullar. George skapade krisen, Obama fördelar bytet genom Geithers försorg. Öppna ögonen och följ penningströmmarna.

Anonym sa...

Det är kusligt att höra Obama. Men jag tror som Anonym säger. Han är bara en marionett men det är inte mindre kusligt. Det konstiga är att det är så lätt att manipulera människor. Det är samma här i Sverige. Människor verkar inte vilja veta det som islam står. Vilken kultur talar han om.Det var länge sedan arabisk kultur var något att "hänga i julgranen"

Birger sa...

Det är inte bara klippt ur olika sammanhang utan klippt ur sitt sammanhang. En stor skillnad. Ingenting han sa där var på något sätt anti-amerikanskt eller på något sätt att han tog ställning för terorrister. Han tog ställning att han inte skulle vara fiende till Islam. Mycket klokt av honom.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.