11 november 2009

Öppna ögonen för vad det handlar om


En god vän gav mig nyligen boken Muslim Mafia: Inside the Secret Underworld That's Conspiring to Islamize America.

Den är en detaljerad beskrivning av hur två män, (tidigare federal agent P. David Gaubatz och journalisten Paul Sperry) infiltrerar CAIR, Council on American-Islamic Relations och redogör för vad som förekommer där.

De beskriver hur Imamen Zaid Shakir, som ofta är gästföreläsare vid CAIRs sammankomster, upplyser sina muslimska åhörare om att: "Jihad är att fysiskt kämpa mot Islams fiender för att beskydda och avancera religionen Islam. Det här är Jihad"

Han förklarade också att Islam inte tillåter att vi kapar flygplan med civila passagerare, men om du kapar ett plan fyllt med soldater från 82nd Airborne, är det en annan sak.
Acceptabla måltavlor för jihad är U.S. militärplan.

Imam Sakir ger också sin välsignelse till bomber om det riktas mot "utvalda mål" och civila kan attackeras om "det finns en fördel".
Det verkar som Nidal Malik Hasan hade sin läromästare där.

Imam Shakir har synts och hörts under många år och beskrivits som en moderat muslim. Om han är moderat.... vad kan man då vänta sig av en som är radikal?

Han predikar också landsförräderi. Muslimer i Amerika ska fokusera på en kulturell jihad nu och en våldsam senare när "infrastrukturen" är på plats.
Muslimer ska respektera amerikansk demokrati så länge den kan utnyttjas för att stödja "the Brotherhoods"strävan att komma till makten.
Det enda som kan stoppa islamiseringen av Amerika , säger han, är om folket reser sig och sätter stopp för den frihet som muslimer hittills haft.
Om det händer har muslimer rätt att använda sig av sin "av guden benådade rätt" att resa sig och ta till våld.
"Vilken fantastisk seger det vore för Islam om detta land styrdes av muslimer. Som läget är nu måste muslimer arbeta på att skapa en "stat inom staten", säger imamen.

------
Den nyligen utsedde ordföranden för CAIR är North Carolina State Senator Larry Shaw. Han var länge den högste muslimske tuppen bland politiker tills demokraten Keith Ellison valdes till the House of Representatives.
Larry Shaw säger:

"CAIR finns till för att försvara rätten till frihet som är garanterade alla amerikaner
enligt konstitutionen. Vi kommer att utmana alla försök att urholka
konstitutionellt skyddade friheter. Vi kommer också att fortsätta att arbeta för att amerikanska muslimer ska spela en positiv och produktiv roll i vårt samhälle."
Händelsen förra veckan tyder på att man inte varit särskilt framgångsrik hittills.

Man kan utan överdrift säga att islamisk extremism inte är något marginellt fenomen, utan en del av det traditionella islamiska livet runt om i världen.
Att försöka hantera det genom direkt förnekande, som vi ser i dag, skapar ännu fler problem.


World Net Daily

7 Kommentarer:

MS sa...

Vill man se hur Islam påverkar ett land så är det bara att besöka ett. Läs Koranen och leta efter strofer om kärlek, förståelse, ödmjukhet, omtanke så kommer man få leta förgäves. Letar man efter våld, förtryck, hat och hur man ska omvända icke-muslimer med våld så får man sitt lysmäte.

Man kan också titta på hur demokrati och mänskliga rättigheter efterföljs i olika länder. Man kan titta på hur minoriteter behandlas. Kvinnor, homosexuella osv listan kan göras lång. Dom länder med Islam som statsreligion hamnar inte i topp på dessa listor. Hur man kan blunda för detta är för mig helt obegripligt.

Man måste kunna sklija på sak och person. Islam är en våldsekt med världsherravälde som yttersta mål. Därav namnet Islam, underkastelse. Det betyder givetvis inte att ALLA muslimer är terrorister eller fanatiker. Det är så självklart att det inte ens ska behövas säga men om man väljer att blunda för den mörka sidan av Islam så kommer vi bittert att få ångra det. Även dom muslimer som flytt från våld och religiöst förtryck i sina muslimska hemländer.

Berit sa...

Det finns inget muslimskt land i dag som kan visa andra nationer, eller folk med annan tro, att de står för hoppfullhet, jämlikhet, respekt, möjligheter och framgång.

Ann-Marie sa...

Och för var dag som går får dom mer och mer makt eftersom politikerna har blivit precis lika hjärntvättade som alla som har konverterat till denna s.k. religion.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det spelar ingen roll om muslimerna tar ett steg bakåt då och då för varje dag tar dom minst två steg framåt, kanske mer. Snart är vi totalt islamiserade och då startar den verkliga terrorn mot alla otrogna. Dom har rätt när dom påstår att vi ännu inte har sett den verkliga förintelsen än.

magnus sa...

(Offtopic, till Berit: Ett artikel-tips:
"The Man Who Despises America" av Mark Hyman, i American Spectator. Mycket klokt (på första sidan; ska fortsätta läsa...))

Berit sa...

Mycket intressant, Magnus.
Lång...men jag ska se om jag kan koncentrera det

Knute sa...

Ingen vågade stoppa Hasan, eftersom de annars skulle blivit beskyllda för diskriminering av muslimer.

En viktig lärdom av den muslimske militärpsykiatern Nidal Hasans mord på 12 soldater i Fort Hood 5 november 2009.


http://www.ittext.dk/blog151109.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.