30 november 2009

Säg mig vem du umgås med

Media har allt egendomliga regler för vad man tycker är viktigt.
Alla "de Stora", utom Fox News undviker nogsamt att rapportera något om Climategate, den nyhet som är den allra största just nu och som har enorm betydelse för hela jordens befolkning.
I stället ägnar man alla tider på dygnet åt att prata om "Party-crashers", Tareq Salahi och han fru Michaela som "objudna" tog sig in på den stora middagen som gavs i Vita Huset.
Man ifrågasätter Secret Service och de får ta smällen och som vanligt talar man inte om hela sanningen, om den inte är fördelaktig för Obummer.

Obama har varit vän med dessa två sedan senatorstiden i Illinois och Tareq Salahi är grundare och aktivist för den pro-palestinska lobbygruppen The American Task Force on Palestine.
Den gruppen arbetar för "rätten för palestinska flyktingar att återvända".
Salahi reser runt i världen som kapten för USAs polo-lag och representerar både Amerika och Palestina.
Obamas vän Rashid Khalidi har också anknytning till gruppen.
Här följer en bild tagen i juni, 2008 som visar Obama tillsammans med Mrs. Party-crasher

Det är väldigt uppenbart att Salahi-insidenten avslöjar på nytt Obamas anknytning till anti-amerikanska och anti-israeliska organisationer som har anknytning till extremister i Mellanöstern.

Hela historien är mycket mer än en blunder från Secret Services sida. Det är ett förödande bevis, inte bara på administrationens inkompetens, utan också ett bevis på vad som ligger i nationens intresse, enligt dess ledare.

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det hela är skumt! Stinker lång väg!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Märkligt vad denne "kristne" president privat umgås med personer med arabiska muslimska namn. Slump? No shit Sherlock!

pinzio sa...

Det är bara spel för gallerierna. Obama är så pro-sionistisk som det bara går...

Knute sa...

Pinzio, motivera ditt påstående!


Blir Obama slutet för Israel? Valet av säkerhetsrådgivare säger en del om hans avsikter. För ett år sen skrv bloggen MXp följande:

BARACK OBAMA har valt general James L. Jones till National Security Adviser (NSA). General Jones anser att Israel måste pressas till överenskommelse med palestinierna. I en nyligen publicerad intervju med Inside Pentagon sa general Jones att "ingenting är viktigare" för Mellanöstern än att lösa den israelisk-palestinska konflikten. Han har också skrivit en rapport som kritiserat Israels säkerhetstaktik på Västbanken och rekommenderat att använda NATO-styrkor för att säkra området.

GENERAL JONES sitter också i styrelsen för Chevron Corporation. Chevron har nära affärsmässiga band med Saudiarabien (KSA). Kanske detta hjälper till att förklara hans aggressiva hållning mot Israel och hans silkesvantar gentemot palestinaaraberna. Det borde oroa Israels vänner att en man med Jones´ åsikter kommer att vara presidentens högra hand. Som bekant har inte sällan en NSA haft vida mera inflytande på presidenten än en utrikesminister."

http://missionxp.webblogg.se/il/2008/december/obamas-val-av-jones-med-ksa-och-chevronlojal.html

mer aktuellt :

"Jones is expressing the so-called ‘linkage theory’, the really absurd idea that all the problems of the Mideast would be on the way to solution if the Israeli-Palestinian conflict would only end."

http://fresnozionism.org/2009/10/jones-at-j-street/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.