01 november 2009

Trick or Treat?

Året var 1976 och CBS visade denna dokumentär om Svininfluensan. Programmet var "60 Minutes" och det visades aldrig igen. Mike Wallace undersökte kampanjen för massvaccinering och kom fram till att utav 46 miljoner som vaccinerades fick 4,000 nervskador eller dog av H1N1 vaccineringen.

Verkligen passande för Halloween!


3 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Tror inte så mycket på det där med vaccineringar, håller mig långt borta från dom. Läste en intressant artikel: http://www.theatlantic.com/doc/200911/brownlee-h1n1
Does the vaccine matter? Och fick mina farhågor befogade.

Anonym sa...

Andelen som fick biverkningar var 0.000087 dvs 0.0087%. Det motsvarar att färre än 800 skulle drabbas om hela sveriges befolkning skulle vaccinera sig. Det är betydligt färre än de som dör av vanlig säsongsinfluensa. Sätt siffrorna i perspektiv.

Berit sa...

American Thinker har en artikel, Perspektiv på Svininfluensan, skriven av en läkare som säger att av de hundratals människor som kommit till hans mottagning med symtom alltifrån snuva till lunginflammation har alla varit rädda för Svin-influensan. Av alla dessa har bara tre varit genuina fall av H1N1 och det var två läkare och en sköterska och alla tre fallen var milda.
Resten visade sig vara allergier, vanliga virus eller bakterie- förkylningar.
Dr. Rosenboom säger också att i genomsnitt 100 personer dör varje dag i vanlig influensa. Svin-influensa är också en flunsa och det är troligt att det blir fler dödsfall men inte alls i den mängd som många tror.
Varje liv är dyrbart men fler amerikaner dör på vägarna varje dag än de som avlider av influensa. Naturligtvis ska vi vara på vår vakt men det finns ingen anledning till panik.
För ett halvår sedan varnade han för att paniken kan vara värre än sjukdomen och han har fortfarande samma åsikt.
Rent generellt är reaktionen på gränsen till Orwellisk. Många arnbetsgivare tvingar sina anställda att vaccinera sig under hot om uppsägning. Sjukhus kräver samma sak och också att personalen använder mask vid alla tillfällen. Vissa skolor överväger krav på immunisering under hot om avstängning.

Grundarna av denna nation inpräntade att det var hälsosamt att betrakta regeringen med viss skeptisism. Vi har inte lärt av deras goda råd och nu upplever vi i stället att vi körs över med bedrägeri och översitteri av Obama-administrationen.
Samtidigt som vi hotas av H1N1, som de använder för att distrahera oss, hotas vi av en mycket dödligare sjukdom som inte bara påverkar oss utan även våra barn och barnbarn.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.