22 november 2009

Vem var den förste president.......

....som besökte Fort Hood efter att 14 personer skjutits till döds och 29 skadats?

Här är lite hjälp.Svar: Det var den tidigare President Bush och hans hustru Laura, medan den nuvarande, Obama var alltför upptagen med att argumentera för sin sjukvårdsreform och därefter så uttröttad att han måste vila vid Camp David.


6 Kommentarer:

Gammelsvensk sa...

Obama kände sig kanske lite kluven i sina sympatier just i det här fallet.

MS sa...

Jag tycker att Hussein Obama ska hålla sig borta. Många soldater skulle nog ta det som en personlig förolämpng om han kom dit. Dom vet vad han har sagt. Dessa soldater hörde den skjutande galningen skrika Allahu Abkar när han riktade vapnet mot dom och Obama har mage att tona ned det för att krypa för muslimer. Även den högsta militärledningen har också negligerat detta med sitt j-vla snack om diversity.

Peter Buch sa...

Alt andet lige var hr. Bush nok taettere paa i Texas, og er ikke som ex saa stort terrormaal som en regerende praesidet.
Peter Buch

Berit sa...

Om Obama är ett terroristmål så är han nog det var han än befinner sig. Nu är jag ju inte så säker på att han står så högt på listan bland terroristgrupper. Han gör kanske mer nytta för dem om han lever.

MS sa...

@Peter

Om din teori skulle stämma så skulle han inte kunna lämna Vita Huset. POTUS är alltid ett mål men Secret Service brukar vara ganska bra på att skydda dom. Detta är dessutom ett sjukhus inte ett öppet torg.

När det gäller hotbilden mot Obama så är det väl mer från vissa högerextremiska rörelser det kommer. Varför skulle några islamistiska grupper vilja undanröja en av sina främsta tillgångar? Det sitter en muslim på den högsta posten hos den Stora Satan. Kan det bli bättre?

Anonym sa...

Hahahahaha!!
Är detta på riktigt eller är det satir?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.