01 november 2009

Vilken hjärntvätt!

Unga misstror al-Qaidas skuld till terrorattackerna den 11 september 2001. Bland dem under 30 år tror 18 procent att det var USAs regering och inte al-Qaida som låg bakom.

Hur många av deltagarna i undersökningen är muslimska invandrare? De utgör ju en ganska stor del av de unga i Sverige. 14000 radikala islamiska attacker sedan 9 / 11 och inget egentligt avståndstagande från någon muslimsk grupp. Att skylla ifrån sig och ljuga är påbjudet om det gynnar islam.

"Kalla fakta" i TV 4 hade beställt mätningen. Vilka skumma krafter hade i sin tur beställt programmet? Den svenska offentligheten har en lång tradition av att manipulera fakta. "Kinas Mao förhärligades, de röda khmererna försvarades," som Stanley Sjöberg skriver.

Pinsamt av TV 4 att ge utrymme för knäppa konspirationsteorier om 11 september.

19 Kommentarer:

yngve sa...

Det här duger inte, vi måste omedelbart ha ett tankeförbud eller åtminstone ett förnekelseförbud.
Vi får inte tro att 3000 människor offrades bara för att få igång ett lönsamt krig.

Anonym sa...

18% var det, men det ar illa nog.

Anders sa...

TT skriver: "Novus Opinion ..frågade 1 000 vuxna personer i en svensk webbpanel".

Hur var denna "webbpanel" utvald?

Hur många var muslimer?

Anonym sa...

9/11? Den officiella versionen är den sanna, vilket har belagts i diskussion på Newsmill. Konspirationsteorin avfärdad, case closed.
.
Sanningen om organskandalen!

- Peter Ingestad, Solna

Holger sa...

Följande är en ganska intressant film som tar upp detta. Mycket sevärd!

http://video.google.com/videoplay?docid=-6517776133137328105&ei=GuLtSreAKoGwqAOHk8H6DQ&q=)11+road+to+tyranny&hl=en

Holger

Ann-Marie sa...

Dom får inte säga något illa om sina muslimska brödrar och systrar, alltså håller dom tyst.

Bathtub critic sa...

Siffrorna är ännu högre i USA.

Anonym sa...

har ni inte sett bilderna på explosionen 53 minuter efter att ett planen träffade ett av tornen?

det ser verkligen ut som en explosion när metallbitar flyger åt alla håll från ett centrum.

jag tror inte en sekund på att bin laden var "ensam" om detta. speciellt inte med tanke på hur mycket somliga har att tjäna på detta krig. naturligvis får den vanlige skattebetalande amerikanen betala notan med företag tjänar grova pengar. som alltid. som vid WWI och vid WWII.

jag är varken muslim eller invandrare utan ingenjör (tekn dr).

Anonym sa...

Ni som bara förkastar tanken på att usa's regering var inblandad bör sta ställning till de fakta som presenteras.
Istället viftar ni bort det omedelbart så jag undrar vilken grupp som är mål för hjärntvätt?

Ni som känner till historien kanske vet vad som hände med skeppet Luisianna?

Den som inte känner till historien är dömd att upprepa den.

Berit sa...

Jag vet att det är i det närmaste lönlöst att försöka att resonera förnuft med er som tror på konspiration och "inside job" .
Bara som ren underhållning kan ni ju ta er en titt på denna sida, det är en variant av det hela. Det finns många fler
.http://www.cracked.com/article_15740_was-911-inside-job.html

Ann-Marie sa...

Så fint att "ingenjör (tekn dr)" valt att vara anonym. Sätt i alla fall ut ett namn annars kan resten av oss inte respektera dina åsikter!

Berra Perra sa...

Till er som fortfarande tror att Bin-Laden utförde dådet så kan jag säga att ni har blivit hjärntvättade.
Om det nu var han som gjorde det, hur kommer det sig då att han inte är anklagad för 11:e september-attackerna på FBI:s hemsida?

http://www.fbi.gov/wanted/terrorists/terbinladen.htm

Det står bara att han är efterlyst för ambassadbombningarna i Tanzania och Kenya 1998.

Re Berit:
"Jag vet att det är i det närmaste lönlöst att försöka att resonera förnuft med er som tror på konspiration och "inside job" .

Det är för att din verklighetsuppfattning raseras och att du vägrar att inse att det är så, informationen blir för mkt och personen som levererade den förblir en tokstolle, tillbaks till ruta 1.

Ta o kolla upp lite av de de fakta som presenteras i loose change och efterforska själv istället för att lyssna på folk/media hela tiden så löser det sig nog.

Ann-Marie sa...

@ Berra Perra
Nu har du lyssnat lite för mycket på dina systrar och bröder i islam. Men det är väl ok, du tror på ditt och jag tror på mitt och aldrig ska de två mötas.

Josef Boberg sa...

Om historian HÄR (video 3 tim 35 min) - och om det som pågår "under täcket" i dags dato HÄR (video 2 tim 24 min) - hälsar Josef B.

Ann-Marie sa...

Ännu en skräckfilm! Jag måste ha sovit dom senaste åren eller så är det kort och gott så att det finns alldeles för mycket information ute i Cyberspace och man kan inte ta till sig allting.

Josef Boberg sa...

Det ingår i strategin att Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna skall "leva sovande", faktiskt...

Anonym sa...

Tänk att i svensk fulmedia så säger man att det inte finns konspirationer och så kommer man hit och så är det samma visa. Ta Kennedy mordet, han blev t. ex dödad av en magic bullet en kula som upphävde tyngd lagen enligt den officiela utredningen. Tror ni att en skäggig nisse i pyjamas sittades i en grotta i Afghnistan kan slå ut hela det amerikanska luft försvaret ?? Kolla in infowars.com

Ann-Marie sa...

@ Josef
Ja, det kan nog vara sant det. Det finns ju mycket som håller folket sovande, som sport, TV (speciellt doku-såpor) och annan dynga som visas på dumburken. Men jag tror också att det finns så mycket information där ute som gör att man inte kan ta till sig allt. Dessutom har ju dom flesta begränsat med tid att leta upp allt. Och det är ju bra med bloggar för då får man hjälp av andra som kan informera en.

Anonymous sa...

Det var inte från Afghanistan utan från Hamburg flygkaparna kom.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.