04 november 2009

Virginia Foxx är inte rädd

Kongressledamot Virginia Foxx rörde om i smeten, när hon i ett tal till kongressen påstod att det amerikanska folket har mer att frukta från Sjukvårdsreformen än de har från terrorister just nu i detta land. Att människor är vettskrämda och det med rätta."Jag anser att den största fara vi står inför kommer från detta rum -detta speciella rum- och vad som kommer att hända här senare under veckan, när ett förslag till skattehöjning presenteras som om det vore ett förslag till sjukvårdsförbättring."


Foxx har rätt och jag lånar från Neil Boortz :
"De muslimska terroristerna angrep människor och de dödade 3000. Vi slog tillbaka. Dessa 3000 kommer att sörjas och saknas för alltid bland deras familjer och vänner och de kommer att bli ihågkomna av mängder av amerikaner. America som nation över levde emellertid och återhämtade sig. Det här landet har visat att det kan överleva en islamisk terroristattack
Det är emellertid inte säkert när det gäller Obama-Pelosivård.
Om staten tar över sjukvårdssystemet kommer det att orsaka mer skada än en attack, eftersom den skadan blir permanent. De mängder med pengar som vi måste låna från Kina och Europa för att finansiera övertagandet blir en börda på framtida generationer.
Det kan man inte säga om en terroristattack.
Terrorister rånar inte miljontals amerikaner på deras oberoende och självständighet. ObamaCare kommer att göra det.
Terroristerna förstörde inte sjukvårdssystemet för alltid i USA. ObamaCare kommer att göra det.
Terroristerna förstörde inte medicinsk forskning i USA. ObamaCare kommer att göra det.
Virginia Foxx har rätt. Islamiska Terrorister kan bara drömma om att tillintetgöra USA så som ett Demokratiskt övertagande av sjukvården innebär."

Vi är den sista oasen av Frihet , verklig Frihet i världen. Och vi inspirerar till den frihet som resten av världen säger att de vill ha. När människor flyr från diktatorer är det till Amerika de vill komma.
Det spelar ingen roll hur man vrider och vänder på den sk. reformen. Den innebär en ENORM skuld som drabbar våra barn och den skulden kommer bara att växa. Och det enbart därför att en grupp politiker vill försäkra sig om evig makt för sitt parti.

Inte ens Hitler eller Japans kejsare var ett sådant hot mot nationens överlevnad som Obama-Pelosi-Reid

5 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Och inte vill dom fatta heller att dom går på som en ångvält mot majoriteten av väljarna på båda sidor.

Gudrun sa...

Herre min skapare. Inte ens Hitler och Japans kejsare var ett sådant hot mot nationens överlevnad...

Kunde ni inte debattera i vettig ton? På något sätt?

Knute sa...

Hitler och Japans kejsare var verkligen hot mot sina egna nationers överlevnad, liksom Obama är. Men som tur var befann de sig väldigt långt från USA, det gör inte Obama.

Berit sa...

Gudrun, visst var det lite tillspetsat men jag skriver så ibland för att få folk att tänka lite.
Knute hann före mig med svar som täcker vad jag menar.
Japan och Tyskland hotade aldrig nationens existens så som obamagänget gör nu.
Det som sker nu är ett sönderfall inifrån.

Ann-Marie sa...

@ Gudrun
Om du tycker tonen här inte är vettig, då har du inte sett andra bloggar ute på nätet. Det här är rena söndagsskolan i jämförelse.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.