09 december 2009

En het potatis

Gary North tror att Konferensen i Köpenhamn kommer att rinna ut i sanden.

E-mails är inte i sig dödliga men folk har haft tid att analysera koder och data.
Alltför många instanser och intressegrupper har börjat ställa frågor.

Detta är Norths sammanfattning:

1. Regeringens hackers inom CIA, MI5 och ett dussin andra underrättelseorgan har troligen hackat sig in Hadley och andra institut att kontrollera uppgifterna för sina egna politiska herrar. Obama, Hu Jintao, Medvedev och även Brown kanske inte tycker om climategate men ni kan sätta er sista dollar på att de kontrollerar för att se om läckaget från e-postmeddelanden är riktiga och i överensstämmer med uppgifterna i institutens hårddiskar.

2. Alla som har någon kännedom om Fabian-socialismen vet att när en Fabian-konspiration avslöjas vänder man sig mot de medlemmar som är slarviga nog att bli tagen på bar gärning, dvs, Jones och Mann. Obama är en mästare på denna Fabian-socialistiska taktik och vet, snabbare än någon annan, när han ska släppa en het potatis.

3. Det brittiska parlamentets avslöjanden vad gäller politikers rättigheter har resulterat i att en majoritet av politikerna inte rekommenderas igen. Parlamentet kommer efter nästa val att bestå av "nytt blod" som inte dras med misstag från det förflutna. Valet kan också vinnas av de konservativa med de liberala demokraterna som det största oppositionspartiet. Labours inflytande kan minska. Alla utredarna kommer förmodligen att veta det. Det är ingen mening att skydda status quo, om det redan spruckit eller förändrats.

4. Många av utredarna kommer personligen att vara mer intresserad av ekonomi och att behålla sina egna arbeten. Få kommer att vara klimatforskare. Alla kommer att drabbas av koldioxidskatter. Om antropogena klimatförändringar bleknar kostar det dem ingenting. Om de skyler över och lyckas, kommer det fortfarande att kostar dem mycket via koldioxidskatter. Och om det avslöjas att de skyddat en lögn kostar det dem allting.

5. För de få, "som inte tagit ställning", klimatologerna i undersökningen, kommer Jones och Manns "nedgång och fall" att vara glädjande. Det ökar deras möjligheter till befordran. Var och en flyttar upp ett pinnhål i den byråkratiska hierarkin.

6. Slutligen finns det en inre splittring inom FN över Mat -gentemot- Bränsle-debatt. Den är lika falskt som klimatförändringarna men den har ett starkt fäste och Climategate undergräver den ena sidan genom att yrka på biobränslen. De andra sidan väntar i kulisserna för att skrika: "Vi behöver globala reformer för att undvika svält."


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit läs denna artikeln!!

http://www.infowars.com/epa-threatens-command-and-control-economy-to-push-climate-change-agenda/

/ Holger

Jacobssons tankar sa...

Någon som tänkt på att svensk media inte dryftat Climategate? I Sverige är vi hamrade efter en mall och om våra politiker, oavsett parti, säger en sak, börjar media som en megafon framföra budskapet och svensken tar det till sitt hjärta och tror att allt som media säger är sant. Men blir ledsen och galen.

Anonym sa...

Svensk media är som en endaste stor megafon, dom skriker ut sitt budskap i all media, dom har total täckning. Det finns inga motstridiga åsikter eller andra anfallsvinklar på det dom tar upp. Det känns som media styrs av en person som sätter dagordningen, sen sätter hysterin igång.

Allt annat som media inte alarmerar om är totalt ointressant information, det är idag helt meningslöst att läsa en tidning, det står inget där av värde, jag känner det som att jag lever i en parallell drömvärld där allt jag upplever och ser och bryr mig om inte finns i den värld där dom som skriver texter och är på tv rapporterar.

Men så länge som jag kan hanka mig fram i tillvaron så är allt bra, synd bara att jag inte köper den verklighetsbeskrivning som alla andra verkar göra. Det hade varit så mkt enklare då..

/David

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.