01 december 2009

En ny marxistisk världsregering.

Så här sade Lord Monckton i mitten av oktober:

"Vid United Nations Climate Change Conference i Köpenhamn i december förväntas deltagarna skriva under ett avtal. Er president kommer att skriva under och de flesta av tredje-världens nationer kommer att skriva under därför att det kommer att ge dem pengar. De flesta vänster-regimer i EU kommer också att gå med på det. I stort sett kommer alla att skriva på"

------------
Naturligtvis kommer ett avtal att gynna diktatorer i tredje världen. De har inget som helst intresse av att främja en egen produktiv ekonomi. Frihet, som är livskraften för en framgångsrik ekonomi, har också tendensen att orsaka problem för en diktator. Det är därför mycket säkrare för dem att mjölka andra länder på pengar genom UN.

Det här är första gången som ett nationellt avtal har designats att fungera som en "regering" med enorm makt för en grupp som inte ens är vald.
Våra politiker har tillbringat hundratals timmar där de pratat om Klimatförändring och ett behov av samstämmighet i Köpenhamn men ingen av dem pratar öppet om vad det egentligen innebär.
De som skriver under kommer att vara bundna av avtalet i åratal men ingen talar om detaljerna.
Vad är det de döljer?

Monckton varnar Amerika att om vi inte gör något åt det inom de närmaste veckorna kommer Obama att för evigt skriva bort vår frihet, vår demokrati och vårt sätt att leva.
Vad gör vi åt det?

Att vi har rösträtt gör ingen skillnad. Politiker och storfinansen är inblandade tillsammans och bryr sig inte ett dyft om vad vanliga knegare vill och inte vill. Vad återstår om det inte lönar sig att rösta och välja?
Vi närmar oss snabbt brytpunkten mellan mass-protest och slaveri men naturligtvis kommer den stora massan att gå i sömnen in i bojorna, dels därför att de är ovetande men också därför att de är fega och bekväma.
Sakteliga blir vi hoppressade tills vi vaknar en dag och undrar vad som hände med vår frihet och det vi trodde att vi ägde.

Kommer avslöjandena när det gäller Climategate-skandalen att ha betydelse?
Det upphör aldrig att förvåna mig att så många människor inte kan se kopplingen mellan en påhittad kris och de människor som tjänar på den och steget därifrån till en fullständig polisstat.


8 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra artikel! Viktigt att nå ut med detta till folk!
TACK!

/ Holger

Anonym sa...

Gör uppror! Bryt lagar som är odemokratiska!

http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/12/01/gor-uppror-bryt-lagar-som-ar-odemokratiska/

Anonym sa...

Det är det sorgliga. Den stora massan kommer inte att förstå något förrän det är för sent. Varje dag känner man att man blir manipulerad och att det ljugs. För ca tio år sedan yttrade jag i ett sammanhang att svenska arbetslösa kommer att hamna i arbetsläger. Är vi på väg dit? Vi kommer inte ens att kunna protestera. Vi är bakbundna.

Magnus A sa...

De kommer att sätta siffror på detta först nästa år, och i den meningen inte skriva på något bindande i Köpenhamn. Men risken finns och är eventuellt stor att man kommer att besluta om att inrätta det organ -- som nämns i förslag till avtalstext -- som ska styra och vara domare beträffande världens transaktioner av varor där regelverk utifrån CO2 kommer, samt handha omfördelning av pengar mellan länder och ett föreslaget internationellt utsläppsrättssystem.

Oavsett om inte allt det jag nämnde beslutas om ens nu och 2010 så finns ändå risken att organet inrättas och handhar den omfördelning som jag befarar blir svår att stoppa.

Västvärldens borgerliga har på ett osannolikt sätt gått på en socialistisk kupp.

Karina sa...

Titta på den svenska tv-kanalen Axess-TV ikväll kl.23.35. Mycket intressant om vad islamisterna egentligen sysslar med i Europa!

Se på Axess ikväll 1 december kl.23.35!

Anonym sa...

Right On! Finns det inget parti med verklighetsförankring man kan rösta på i nästa val?

/Erik

Marcus Jonsson sa...

Det här är smörja. Det onda begreppet är Liberalism. Att det betyder frihet på latin är en akademisk sak. Det är ju inte din och min frihet det handlar om. Snarare ger det ett snabbare ekorrhjul. Man kan lugnt säga att antalet valda liberala politiker är fler än någonsin och de tilltar och projekten är flera, typ EU och alla frihandelsorganisationer. Ändå sitter alla numera och klamrar sig fast vid sina anställningar och psykofarmaka konsumeras som aldrig förr och tjejer skär sig i handlererna. Om någon "fint" skall särskådas så är det LIBERALISMEN!

Berit sa...

Som alltid när en grupp tycker att det ord de benämns med får dåligt rykte hittar de på något annat. Liberals i USA är de som man också kallar socialister. När det ordet lämnade en dålig smak i munnen bytte man till Progressivs, men nu är det ju "cool" att vara socialist igen.
Liberal/Progressive/Socialist/Communist Democrats är i dagligt tal desamma i USA.

Libertarians är de som verkligen strävar efter frihet.
Som anser att regeringar ska göra så lite som möjligt och att så mycket som möjligt ska lämnas till individer och den fria marknaden.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.