18 december 2009

Follow the money


En av våra trogna läsare, Ann-Marie ställde denna fråga som många av oss funderar över:

"Intressant är hur mycket som händer idag om MAKTEN över allt och alla. Klimatet, sjukvårdsreform (i USA), massinvandring av muslimer (i Europa) mexikaner (i USA), ökade skatter etc etc. Med risk för att låta paranoid kan man ändå inte låta bli att undra. Vad är det som pågår? Och vem/vilka ligger bakom? Vad är det slutliga syftet?"

Här är en spekulation, kanske paranoid som du antyder, men....

Det verkar som om vi har en fiende bakom kulisserna med en agenda att förstöra vår ekonomi. En fiende som har placerat Barack Obama vid makten och använder honom och våra lagstiftare för att förstöra vårt fina land. En fiende som under många år har utvecklat en plan att skapa en enorm kris i vårt samhälle, för att bryta ner det.

Bush och Republikanerna utmålades som sådana monster att alla hatade dem. Om man pressar en Demokrat om hans åsikter skyller han på Bush, eftersom det är den enda ursäkt han har.
Bush-administrationen gjorde en massa fel men demokraterna hade också ett stort ansvar eftersom de stödde utgiftsförslagen och sedan ökade utgifterna ännu mer när det fick fullständig kontroll. Nu nekar de till allt och skyller på Bush, vilket inte löser några problem.

Obama kom från ingenstans, med en tvivelaktig bakgrund och ett känt samröre med kommunister. Han fyllde sin administration med lögnare, skattefuskare och annat löst folk, uppmuntrar mutor, anser att terrorister och krigsfångar ska behandlas som medborgare, reser runt i världen och ber om ursäkt, erkänner att han är/var muslim, går in för att ruinera vår ekonomi, struntar i illegal invandring, baktalar och skandaliserar sina kritiker och hans tal består av vad andra skrivit. Han blir helt förvirrad om telepromptern inte fungerar.
Kan han vara så destruktiv alldeles på egen hand?

Alla (?) presidenter har missbrukat sin makt någon gång men pressen har alltid varit på alerten och varnat oss. Tidigare har det inte funnits någon med tillräcklig makt att kontrollera dem. Nu verkar det inte förekomma någon undersökande journalistik alls. Förutom FOX News är det ingen som undersöker vad som händer bakom kulisserna. Alla andra nyhetskanaler accepterar Obamas bedrägeri.
Fienden vet att detta land inte kan intas med vapenmakt så då återstår att ruinera det. Obama valdes för att leda förstörelsen. Man plockade en person som kan sälja sig och Demokraterna var så makthungriga att de gick med på hans Obamanomics, vilket ger dem själva projektpengar så att de kan köpa röster och bli omvalda.

Mängder med undersökningar visar att den stora massan är mycket missnöjd med den politik som bedrivs, men politiker lyssnar inte på dem. Man kan ringa till dem alla, skriv till dem, maila dem, gå i protestmarscher, men de vägrar svara.
Det sägs att vi kan ändra på allt detta vid nästa val, men det är inte förrän i november 2010.
Medan vi väntar på den dagen begraver de oss med politisk korrekthet och skulder, tar våra friheter, ruinerar vår sjukvård, höjer skatterna, indoktrinerar våra barn, förstör Social Security och Medicare, devalverar dollarn och utöka sin makt över oss.

Vem/vilka ligger bakom? Önskar jag kunde svara på det, men ett bra råd är, "Follow the money". Socialismen/marxismen är på frammarsch i Europa och även här i USA och marxister har aldrig haft något emot pengar för egen del.

6 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Med tanke på att han inte ens är född i USA så borde han ju enligt reglerna inte ens kunnat bli president. Bara det pekar ju på att mäktiga och inflytelserika personer manipulerar bakom kulisserna och att Obama blivit handplockad av dessa demoner.

MoralsMan sa...

Grand Jury Presentments were served upon the FBI in Arizona by Maggie Passaro.
PRESS RELEASE [update]: December 18, 2009 by American Grand Jury

See attached a receipt (on FBI FORM) below for the Grand Jury presentments served upon Jeremy Schwartz, Department of the FBI.

The following report was sent to American Grand Jury by Maggie Passaro:

[[ He would not sign on OUR document. Agent Schwartz only had to say to me that "ALL PERSONS UP FOR ELECTION ON BALLOTS ARE CHECKED ON THEIR BACKGROUND BY THE FBI..."

My response was "if the the FBI did indeed do a thorough background check on Obama, did they document the fact that Obama is NOT a "NATURAL BORN CITIZEN?" Agent Schwartz had no comment on this."

I had to re-affirm to agent Schwartz, several times, as he kept saying "citizen" that Obama is NOT a "NATURAL BORN" citizen and that Obama openly admitted this in public and through his writings. ]]

read the complete story here: http://agjnow.org/?sid=024pd--------------------------------------------------------------------------------

The criminal charges of Eligibility Fraud and Treason (Barack Obama) and Conspiracy of Election Fraud (Nancy Pelosi and Barack Obama) are now pending before numerous Courts.

If acted upon, the Grand Jury Presentments would require that both Obama and Pelosi be criminally prosecuted.
http://ProsecuteObama.org/?sid=024pd

American Grand Jury is actively pursuing decisions in a number of UNITED STATES DISTRICT COURTS located in multiple jurisdictions: District for Columbia, Tennessee, Alabama, Florida, Kansas, New York, Texas, California, Arizona, Connecticut and others.

More serves will be forth coming.

http://AmericanGrandJury.org/?sid=024pd
Copyright 2009 by American Grand Jury - all rights reserved.

MS sa...

Ja, han var perfekt.

Ser bra ut och är svart men inte för svart. Har dom "rätta" vänner på den yttersta vänsterkanten. Bra på att läsa innantill från en teleprompter och peka med fingret och rynka pannan när han säger Let us be clear!! Appellerar till en stor grupp lågutbildade svarta som såg honom som sin Messias och till en liten mindre grupp vita som vill leka latteliberaler

Ann-Marie sa...

Samtidigt läser man mycket om Illuminati, Frimurare, Rothschilds et al., New World Order och andra konspirationsteorier och man undrar lite till. Kanske dags att sluta läsa?!

Anonym sa...

Varför inte googla på Alex Jones+ Bohemian grove. Det ger iallafall svar på frågan finns det satanister.
Jag vet inte ifall Everykindapeople har fattat att President Buske ( far och son ) är satanister och så har vi Kissinger Herr och fru Clinton - Rockefellers - Tony Blair etc etc etc.

Jultomten sa...

Vad gäller de neokonservativa i USA så är väl de lika positivt inställda till massinvandring som Reinfeldt & co. Det finns ju många nyliberaler som hävdar att alla som förespråkar nationell sammanhållning och upprätthållandet av gränser är kollektivister/socialister.

Det är alltså ett misstag att försöka sortera in frågan om invandringen på den traditionella höger/vänster-skalan, eftersom det handlar om en helt ny skiljelinje.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.