31 december 2009

Frihet till dig

I Danmark har Det Konservative Folkepartis partiledare Lene Espersen sagt att den muslimska radikaliseringen är ett större hot än klimatförändringarna.

Välkommen till verkligheten Reinfeldt, om du nu vågar lyssna på ditt danska systerparti. Visserligen finns oroande tendenser även i Danmark, de två borgerliga ungdomsorganisationerna KU och VU vill ha fri invandring och kamp mot kristendom.

Påminner om de svenska liberalister som tycker att fri invandring borde vara självklart, och vill tillåta böneutrop från svenska minareter. Snaphanen kommenterar:

"Svenskarna kan vrida och vända sig, det finns inte en enda medlem av det mentala gäng av drömmare som har ockuperat riksdagen, som inte kommer att ge bort landet i bitar. Och le i förvissning om att vara på rätt sida av historien.

Sverigedemokraterna är optimister, men loppet är kört för länge sedan och "Ge oss Sverige tillbaka" låter onödigt orealistiskt. Sverige går från broderfolk mot ett härbärge för 200 hemlösa nationaliteter, för vilka landet och historien är en ren fiktion, och det är ideologiskt motiverat uppifrån.

Befolkningens rädsla är att historien visar att det öppnar för möjligheten till våld i stor skala. Vem får rätt, ideologerna eller folk, erfarenheter och historia? Nuvarande tendenser lämnar föga tvivel i mitt sinne. Det är helt på sin plats att knyta de två liberalisternas uttalanden med en enastående arrogans gentemot verkligheten, och överklassens förakt för de lägre klasserna."

För att travestera den danska drottningens nyårstal: Gud bevare våra nordiska länder. Och bevare oss från politiker som förväxlar frihet med underkastelse. 

6 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Med risk för att låta rasistisk: Bevara Sverige svenskt!

Anonym sa...

Inget, observera inget, är skrivet i sten... inte ens lissabonavtalet... eller Guds tio bud ord verkar det som. (som var skrivet i sten)?

Med rätt vilja kommer Sverige åter att bli ett Sverige för svenskar, inte som nu världens socialbyrå och språngbräda för terrorister.

Jag kommer att fortsätta att verka för detta. Kommer du ? Välj ett Sverigevänligt parti nästa år dvs SD...

Gott nytt år samt MVH från Kurtan

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Snaphanen verkar ha räknat ut Sverige för alltid och ser enbart en utveckling mot mer islam tills Sverige är helt muslimskt. Att det är försent att vända den utvecklingen. Snarare borde dom hoppas att vi kan för den utvecklingen kommer så småningom även till Danmark och Norge. Islam är en expansiv religion och dom kommer inte nöja sig med Sverige. Tvärtom kommer Sveriges fall att sporra dem än mer.

Mats (Malmo) sa...

Till Robin Shadowes
Inte ger vi upp - även om man kan bli väldigt modfälld emellanåt. Främst för att det är så få som vaknar och inser vad som är på gång. Men lite har det ju lossnat på sista tiden, eller hur?
Gott Nytt Åt!
Mats (Malmo)

Anonym sa...

Med den hejdlösa, urskiljnigslösa invandringen
och med den snabba takten som de "kulturberikarna" förökar sig är det inte underligt att det finns ett parti som är kritiskt
till den politik som bedrivs i detta hänseende.
Inte främlingsfientlig (för att det skulle innebära att partiet är fientliginställt mot alla
människor på jordklotet som inte är svenskar)utan
invandringkritisk. Gissa vilket parti det är fråga om.

Anonym sa...

Sverige har passerat "The Point of No Return". Trist men dessvärre sant.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.