29 december 2009

Har hon ingen skam i kroppen

Janet Napolitano, chef för Homeland Security, har intervjuats av alla TV-kanaler om hur bombaren från Nigeria kunde ta sig ombord ett amerikanskt plan med sin utrustning.

Först sade hon gång på gång att säkerhetssystemet fungerade. Åtminstone fram till juldagen då det inte fungerade men sedan fungerade det igen.
Fram till den tidpunkten var det kanske tänkt att passagerare ombord på flygplanen ska övermanna terrorister?

Därefter: "Systemet fungerade inte förut men nu fungerar det ." Vad hon tidigare sade var taget ur sitt sammanhang, påstod hon.

Hur ska hon ha det egentligen?

I följande video-intervju (som tar lite tid att ladda) undrar Matt Lauer hur en person från Nigeria, vars namn var på en varningslista, kan köpa enkel biljett, betala kontant och inte utsättas för närmare undersökning och visitering. Mannen hade också visum som gav honom möjlighet att resa in i landet upprepade gånger.
Bara företeelsen att han betalade kontant för biljetten skulle ha startat alla larmklockor åtminstone hos drog-poliserna.


Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


Det som räddade passagerarna var att en man lämnade sin plats, klättrade över andra passagerare, kastade sig över bombaren och stoppade honom.
Vilken är den första nya säkerhetsåtgärd man hittar på efteråt? Jo, man förbjuder passagerare att lämna sina platser under den sista timmen före landning.

2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Och förmodligen kommer hjälten i den här historien att bli stämd av CAIR för att han var rasist och hoppade på en musse.....

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dhummisarna kommer klappa mussen på axlarna, ge honom en ny chans och avsluta med att säga till honom, gör om, gör rätt...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.