28 december 2009

Invandring under svarta fanor

I Malmö firar 600 shiamuslimer sorgehögtiden Ashura till minne av Muhammeds barnbarn Husseins död år 680. Samtidigt pågår uppror mot den shiamuslimska regimen i Iran. Visserligen håller demonstranterna svarta fanor och ropar Allahu akbar, men vad kan de annat göra? Islam är ett farligt gift, det är dödsstraff på att ens tänka att det skulle vara något fel på den "religionen".

Shiamuslimerna i Malmö som firar Ashura, varför är de här, om de är så förtjusta i sin religion? Den härskar ju oinskränkt i deras hemland. Kan de vara så att de flydde från islams förtryck, men när de kommer hit blir de plötsligt stora muslimer?

- - -
"Kontrasten var ju total, man har varit tillsammans med sin familj, man har ätit gott, man har delat ut julklapparna, man har sett på Kalle Anka, man lever liksom i sin lilla bunker," fick man höra på TV-nyheterna på tal om de fem pojkar från Afghanistan som på julafton dök upp i skogen utanför Sävsjö i Småland.

Vad är det för fel med att må bra och fira jul? Varför ska vi skuldbeläggas?

Förövrigt stämmer inte snyfthistorien om att flyktingpojkarna åkt genom Europa i en container. De fick stiga av tåget i Sävsjö eftersom de saknade biljetter.

Den 31 januari 2010 kommer ytterliggare ett seminarium om islam hållas, denna gången i Stockholm. Talare:

Farshad Kholghi är en dansk-iransk debattör, skådespelare och föreläsare.
Nicolai Sennels, en dansk psykolog som nyligen kom ut med boken "Bland kriminella muslimer".
Kuel Jok, en kristen sociolog från södra Sudan, arbetar och bor i Finland.

Anmälan görs genom att maila Kent Ekeroth

12 Kommentarer:

Anonym sa...

"Vad är det för fel med att må bra och fira jul"
Bra skrivet. Finns ingen som helst anledning att känna skuld.

Anonym sa...

Historien med de dumpade afghanerna verkade skum från första stund ... men källan till sista stycket ovan? Eller, utveckla, tack. /GA

Anonym sa...

Inga pass, inga föräldrar ,nästan inget förflutet, eller pudersnörent i alla fall. Var vänlig mot din invandrare han kan bli din nya förvaltningschef. Inte en prick. Men mecka det kan de från första dagen fast de aldrig sett ett topplok..

Anonym sa...

De som har läst grundkursen i olika folks utseende kan lätt inse att deras historia har fel sakfel. Dessa fem grabbar kommer INTE från Afghanistan. Det kan jag äta ut min hatt för om det visar sig att mitt påstående är felaktigt. Afghanistan passar bra in för att få omvärldens medömkan, men dessa lirare kommer från annat håll och är enbart ekonomiska flyktingar som vill få fotfäste i Sverige och sedan bjuda in hela tjocka släkten...

Ewert sa...

Folks utseende?! Det där sista hade frenologi stämplat på sig... Frenologin är inte en vetenskap...

Ann-Marie sa...

Se där, ett lass "flyktingbarn" till för svenska skattebetalare att ta hand om. Enligt en av artiklarna kostar det "100.000 och 200.000 kronor för att bli smugglad till Sverige"! Det är en herrans massa pengar för en annan och då undrar man ju i sitt stilla sinne, vart kommer dom pengarna ifrån? Det är något som inte är kosher här.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dom kommer troligen från tält-lägret i Calais. Var dom ursprungligen kommer ifrån vet jag ej men dom bör ju utvisas till det land dom senast kom ifrån nämligen Danmark. Sedan blir det danskarnas uppgift att avhysa dem vidare till Tyskland och tyskarnas att sända dom tillbaka till Frankrike. Och så vidare tills dom slutgiltigt förpassas ut ur Europa.

Gertrud Galster sa...

”Förövrigt stämmer inte snyfthistorien om att flyktingpojkarna åkt genom Europa i en container. De slängdes av tåget i Sävsjö eftersom de saknade biljetter”.

Hur mår pastoren Jonas Nyström? Känner han sig inte lite dum, bara att dra i väg med utläggningar utan bakgrund, ja till och med utan grundläggande förståelse för tid och rum?

Anders sa...

Knute, de varken "kastades" eller "slängdes" av tåget. De avvisades från tåget eftersom de inte hade några biljetter.

Ann-Marie sa...

Och varför envisas massmedia med att kalla dom för 'barn'...
http://sydsvenskan.se/sverige/article616731/Flyktingbarnen-kastades-av-taget.html
Som vanligt ser dom allihop ut att vara bra bit över 20. Det är inga barn.

Knute sa...

Tack för påpekandet Anders, jag ändrar.

Anonym sa...

Hela Iran skriker idag död åt USA och Sionist Regimen. Död åt alla Hycklare.
Detta är verkligheten i Iran!
Hela Iran:
O Khamenei!
”Vi är dina soldater och väntar på dina order”

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.