07 december 2009

Kan Sarah Palin rädda landet?


Gjorde Sarah Palin rätt när hon lämnade sin position som guvernör i Alaska?

Även Palin kritiker måste erkänna att hon är en mäktig kraft på den politiska scenen, vare sig det gäller att entusiasmera partimedlemmar, dra in mängder med pengar, eller bara vara en vagel i ögat på Obama-anhängare. Det finns inte en enda politisk figur i det republikanska partiet, som ens kan komma i närheten av att motivera vanligt folk så som Sarah Palin gör.

Nämn någon republikansk politiker.... Romney, Gingrich, Huckabee. Det är bara Palin som kan dra flera tusen åhörare. När Sarah Palin kommer till stan, köar folk runt hela kvarter. Det räcker inte med att hyra Rotarys klubb-lokaler, man måste hyra hela auditorier.
Sarah Palin har inom sig makten att åstadkomma stora förändringar i vår nation. Hon kan göra detta genom att hjälpa republikaner att komma tillbaka i Kongressen.

Jag tvivlar på att dollarn kan överleva fyra hela år av en Barack Obama-presidentskap, i kombination med att demokraterna kontrollerar kongressen. Så småningom kommer vi att ha tryckt upp och lånat alltför många miljarders miljoner och dollarn kommer att bli värdelös och det mesta av vårt välstånd kommer att utplånas.
Om republikanerna kan ta tillbaka senaten nästa år kommer det att kraftigt bromsa Obamas skenande utgifter och hans socialisering av Amerika.
Ingen är bättre utrustad att hjälpa republikanska kandidater i hela landet att bli valda, än Sarah Palin.
När Palin kommer till stan' kommer folk i stora mängder och de öppnar dina plånböcker.
Palins reklamresa för sin bok har lett till ett uppsving för hennes ledarställning inom den konservativa rörelsen.

Palin inflytande och popularitet bland konservativa kan bara växa. För hennes anhängare, är medierna irrelevanta. Konventionella media har varit så otroligt partiska och attackerat henne så orättvist att de förlorat all trovärdighet när de rapporterar om Palin. Det spelar ingen roll hur negativ medias angrepp mot Palin är; hennes anhängare kommer helt enkelt inte att tro det.
Hennes popularitet kommer att bli en verklig maktfaktor inom det republikanska partiet. Hon är helt klart den inom partiets som kan dra in mest pengar.

Fattade hon rätt beslut ? Kommer hon att bättre tjäna sitt land genom kampanjarbete för andra, istället för att vara bunden till Alaskas guvernörs-jobb? Har det republikanska partiet en bättre chans att ta tillbaka Huset och Senaten om Palin är ute på kampanj? Kan Sarah Palin rädda vår republik därför att hon slutade som guvernör?
Det kan du slå dig i backen på!


The Alaska Standard

13 Kommentarer:

Milla sa...

Palin är en superkvinna! Jag önskar vi hade en liknade här i Sverige också.

Anonym sa...

Milla!!

Har vi inte det då?? Mona Sahlin!! :))))

//Signature

Rune sa...

Ledsamt att USA är utan president för närvarande. Men USA är i grunden starkt och klarar givetvis också denna kris.
Pratmakaren sitter ju bara en begränsad period och i nästa val så väljer det amerikanska folket en riktig president. Kanske Palin?

Ann-Marie sa...

Anonym/Signature
Måna Muslim!!!??? Du måste skämta!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det blir inte fler val, någonstans. Snart har vi världsregeringen här och då finns det ej längre några som helst behov att tillfråga folket igen. Dom som klagar och inte gillar det nya läget och världsordningen kommer förpassas till arbets- och utrotningsläger.

Anonym sa...

Inte så länge hon följer samma system som alla andra! Se denna dokumentären om hur vårt samhälle är utformat i enlighet med "gaming theory" - skapad av paranoid-scizophrenic John Nash. BBC har producerat serien c är mycket aktuell nu med health reform och the copenhagen treaty!
SE FILMEN!! / Holger

http://video.google.com/videoplay?docid=-142285137762134414&ei=J3kdS5SgH5jcqAOrwPz1Bw&q=Fuck+you+buddy&hl=en#

Anonym sa...

Robin, många skulle tro att du är paranoid etc. men du har rätt. Se filmen "CAMP FEMA" som avslöjar hur de faktiskt bygger arbetsläger runtom i USA... This is really happening.
http://www.youtube.com/watch?v=ImdqZTONdPM
/ Holger

Anonym sa...

En mix av Reagan och Thatcher, snygg, klipsk, har lärt sig det politiska spelet och har potential att bli dyrkad av foket. Hon kommer nog ge många politiska motståndare och journalister nervösa besvär.
Hasse G

Jacobssons tankar sa...

Palin kan bli den första kvinnliga presidenten i USA. Och jag hoppas på det. Endast en republikan kan säkerställa en världsfred som det går att leva med. I dag tar ju alla diktatorer chansen och flytar fram sin possitioner, och Europa är inte mycket att hänga i granen. Här ser man bara till möjligheten at göra affärer.

Anonym sa...

Ann-marie

Humor..klart jag skämtar:))

//Signature

magnus sa...

Kan man få stopp på presidenten med impeachment nästa år eller så? Det beslut EPA nu fattade kan ju gå käpprätt med tanke på börda på näringsliv (som EPAS Lisa Jones hånskrattat årt som något som skapat USA:s ekonomiska kris; snacka om extremvänster/kommunist(?)), kostnader och regleringar. Kanske vill Obama styra med att sneaka in lagar så han slipper demokrati...

Nej, revolution mot Obama och sen gärna Palin. Hellre någon som förstår vikten av frihet än vilken Obamatyp som helst. Med bra folk kring sig blir nog Palin riktigt bra!

Berit sa...

Jag tror att Sarah Palin är utmärkt när det gäller att entusiasmera folk och håller med Magnus om att hon skulle bli bra, men att hon är alltför polariserande för att bli vald till president

Anonym sa...

Palin är ett riksskämt! Ingen Amerikan borde någonsin få något som har med makt att göra alla är ju dumma i hela huvudet. Om Palin blir president kan vi lägga ner allt, då är det ingen idé längre...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.