01 december 2009

Minarett-attack!AntiJihad Norge skriver om nej till minareter i Schweiz:

Folkomröstningen kom igenom efter att de, som de hjärndöda halal-råttorna i norska media kallar "höger-populister", hade lyckats samla in 100.000 underskrifter.

"Högerpopulister" - MY ASS!

Det är inte minst schweiziska feminister som har lett kampen, först med att samla in underskrifter och sedan valkampanjen inför själva folkomröstingen.

När blev feminism högerpopulism eller omvänt?

Linke Feministinnen stimmten “rechts”:

Kvinnor som förknippar islam med slöjor, sharia och kvinnoförtryck röstade för ett förbud mot minareter.


6 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att även svenskar borde folkomrösta & få möjligheten att säga sitt ang. fortsatt muskebygge i sverige utan att bli kallad rastister, OM dem fega politiska partier, som ständig är ute efter "röster" till sina resp. parti tillåter den!!! Själv är jag en EX-Muslim. Jag lämnade Islam år 1996 efter min första & sista resa tillbaks till mitt land IRAN, där jag-utan någon som helst anledning arresterades, dömdes till fängelse, hotades till livet av mina s.k muslimska brödrar. Vill Muslimer ha sina minaretter & Muskeer kan de lika väll "dra åt >>> Mecka!!! MVH Alireza Sabz

Anonym sa...

Tacka direktdemokratin!

I Sverige har vi demokrati men ingen frihet. Här väljer partierna vem vi ska rösta på. I Schweiz har de både demokrati och frihet.

Trots att medielandskapet ser likadant ut som i Sverige som domineras av liberaler med stort infytande på opponionsbildningen visar direktdemokratin att makten tillhör folket - inte medierna - inte politikerna!

Vi kan tycka vad vi vill om resultatet men vi måste respektera en form av demokrati som är överlägsen den svenska. Själv skulle jag ha röstat JA.

Knute sa...

Schweiz får sin “Muhammed-sak”

Gigantvirksomheder som Nestlé og ABB foruden den schweiziske regering frygter “danske forhold” i muslimske lande.
Bl.a. har den schweiziske fødevarevirksomhed Nestlé 50 fabrikker i den muslimske verden og er verdens største producent af halal-mad som man netop stod over for at ville sætte meget ind på at øge i Europa.

Det er da herligt, hvis Minaret-sagen spænder ben for halal-produktionen i Europa!

http://epn.dk/samfund/article1903994.ece

http://hodja.wordpress.com/2009/12/01/schweiz-far-sin-muhammed-sag/

Anonym sa...

Inga minareter i överklassområden- varför?

Våra ministrar brukar gärna tala om vikten av multikultur, ömsesidig förståelse och arbetskraftinvandring. Men varför bor t ex statsministern och Fp:s ledare i homogena, svenska områden? Varför finns det inte fler minareter i Vellinge, Djursholm, Lidingö och på Östermalm? Varför skall främst fattiga underklass-områden "berikas" med minareter?

Svaren lär vi få vänta på...tills etablissemanget vaknar upp ur sin Törnrosa-sömn.

Anonym sa...

J Hjärpe har sagt att minareter inte fanns från början. och han kan tycka vad han vill i vår demokati. Folkomröstningen var ett demokratiskt beslut, och demokrati är att respektera valresultat.
valfusk i Afghanistan respekteras,varför?
aida

Anonym sa...

J Hjärpe har sagt att minareter inte fanns från början. och han kan tycka vad han vill i vår demokati. Folkomröstningen var ett demokratiskt beslut, och demokrati är att respektera valresultat.
valfusk i Afghanistan respekteras,varför?
sylvia österberg

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.