10 december 2009

Nu kommer sanningen framSocialister/statister/ kollektivister kan aldrig vara ärliga om sina planer utan måste alltid ljuga och dölja sina avsikter bakom floskler som, "det är ju för barnen eller isbjörnarna eller sandflugorna eller...." Om de öppet förklarade sina avsikter skulle få rättskaffens människor köpa deras planer.

Det är lite svårt att rättfärdiga Hopenhagen-mötet nu när svindeln om Klimatförändringar avslöjats så fullständigt.
Trots detta fortsätter emellertid vissa fattiga länder att upprätthålla retoriken och hävda att de har rätt till hjälp från rikare nationer med ursäkten att "planeten måste räddas."
Kina säger att dessa länder ska kompenseras och erhålla sin "rättvisa" del av atmosfären.
Man använder uttryck som "jämlikhet, rättvisa, planetens rättigheter, skydd för alla levande varelser, såväl djur som människor."

En representant från Sudan kallar det "klimatkolonisation" och liknar rika länder vid det brittiska samväldet kolonisation en gång i tiden.
Man tvingas äntligen vara ärlig och öppet erkänna att det handlat om pengar hela tiden och har ingenting att göra med CO2, den gas som vi andas ut och som är livsviktig för all existens på jorden.

Europeiska länder hade kolonier runt om i världen, inkluderande Nordafrika, Sydafrika och Asien. De "skuld-pengar" som forsat in enbart från Frankrike och Storbritannien till olika korrumperade afrikanska diktatorer kunde sänka hur många flottor som helst av somaliska piratfartyg, men har inte gjort ett dyft för folket.
Det finns massor skrivet om detta ämne, mestadels av socialister, regeringar och tjänstemän från de ca. 40,000 NGOs (non-governmental organizations) som finns.
Allt pengarna har åstadkommit är att stötta militära regimer.

USA är inte mycket bättre. Miljö-mupparna har dödat afrikaner i åratal genom sina missriktade, missledande program om DDT. Många miljoner afrikaner har mist livet därför att aktivisterna ömkat för insekter och andra djur. Förmodligen många fler än de som dödades av andra afrikaner när de tillfångatogs och såldes till européer, som sedan fraktade dem till Västindien och Amerika. Nu ska det bli slavhandel igen men åt motsatt håll.

Om Obama vill hjälpa Afrika kan han starta med sin egen familj. The Obama Diaspora.
Halvbror George kommer att publicera sin biografi nästa år, Homeland: An Extraordinary Story of Hope and Survival.
Låter det inte fantastiskt upphetsande?


5 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Dom enda som tjänar på alla bidrag är nog till syvende och sist schweiziska banker dit alla diktatorer skickar sina erhållna bidrag.

Anonym sa...

Menar författaren att all u-hjälp försnillas av giriga diktatorer och vad är i så fall källan?

Berit sa...

Nästan alla sub-Sahara nationer är fattigare nu än de var när de blev självständiga på 60-talet.
Nigerias President Olusegun Obasanjo beräknar att korrupta afrikanska ledare har stulit minst 140 miljarder dollar under de fyra årtionden som passerat sedan självständigheten.
Professor Craig Richardson Salem University, Winston-Salem, N.C., skriver om det i "Learning from Failure: Property Rights, Land Reforms, and the Hidden Architecture of Capitalism,"
Ta en titt på Julius Nyerere i Tanzania, Kwame Nkrumah i Ghana och andra "stora" namn som lett sina länder till ruin och fyllt sina egna bank-konton.

Anonym sa...

Re; Berit, ref. till Dokumentprogram om det Franska statliga oljebolaget TOTAL. Där ringde en afrikansk pesident upp President Jaques Chirac, och hotade kasta ut TOTAL ur landet om inte x antal miljoner var insatta (som vanligt) på hans konto i Schweiz. Undra sen varför dom lyxigaste villorna runt Genevesjön och Rivieran ägs av denna kategori. Bastien

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Tror man planerar att förflytta stora mängder av vita européer och amerikaner till Afrika och MENA som rena slavarbetare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.