18 december 2009

President Chavez fick taket att lyfta

när han sade att processen i Köpenhamn "inte var demokratisk, den inkluderar inte alla, men så är det i verkligheten i vår värld; världen är en imperialistisk diktatur ... ner med
Imperialistiska diktaturer", då fick han rungande applåder.

När han sa att det fanns ett "tyst och fruktansvärt spöke i rummet" och att spöket kallas Kapitalism, var applåderna öronbedövande.

När han sedan avslutade sin imponerande slutsats - 20 minuter senare än de 5 minuter som var tänkt för varje talare (han har lärt sig det av Castro) och efter att ha citerat alla från Karl Marx till Jesus Kristus - "vår revolution är att hjälpa alla människor ... socialism, det andra spöket som förmodligen vandra runt här inne, är för att rädda planeten, kapitalismen är vägen till helvetet .... Låt oss kämpa mot kapitalismen och se till att den lyder oss." Då fick han stående ovationer.

Det fruktansvärda spöket Kapitalismen som han kämpar emot är samma spöke som han vill använda för att mjölka på pengar. Varifrån ska han annars ta alla bidrag som han och andra kräver? Inte från kommunistiska länder, det är klart.

Får mig att minnas en resa till Leningrad 1984, där guiden visade alla palats och konstverk från tsar-tiden samtidigt som hon entusiastiskt beskrev hur bra folket hade det under kommunismen.
Minns att jag frågade vad hon skulle ha visat oss turister om tsar-väldet aldrig funnits. (Jag var besvärlig redan då.)

Till Chavez heder måste sägas att han är ärlig om sin ideologi och sitt uppsåt. Vår Kommunorganisatör gömmer sig bakom "miljörörelsen"för att sälja sina socialistiska planer.

Ingenting är sanning i Köpenhamn...inte temperaturen, inte förutsägelserna, inte agendan, inte "lösningarna".

Det är en konferens som är konstruerad för att i första hand krossa USA. Det handlar om att förstöra kapitalismen och den fria marknaden. Det uttalandet får de största applåderna av alla hittills i konferensen och det är Hugo Chávez som levererar det.
Hans eget folk svälter och är praktiskt taget fångar i sitt eget land. De människor som lyssnar applåderar när han kallar kapitalismen för ett spöke och det visar exakt vad hela det här spektaklet handlar om och vi ska hosta upp pengar till alla, är det tänkt.

Om Obama hade Amerikas och världens bästa för ögonen skulle han klä ut sig till spöke och säga följande:
"Var och en av er här är bedragare och lurendrejare. Global Warming är ett påhitt och alla som är här vet det. Allt ni vill är att pressa pengar från USA därför att ni är avundsjuka. Ni vet också att ni inte kan åstadkomma vad vi har på egen hand, så länge ni förtrycker era egna landsmän, så att de inte har frihet att producera. Åk hem och ta hand om era egna länder.
Om det förekommer någon som helst klimatpåverkan i världen beror det på att ni, fattiga länder, inte investerar i ren industri som vi gör. Vi är inte problemet i världen, vi representerar lösningen.
Håll tyst, åk hem och gör er av med era små marxistiska diktatorer, så kanske ni kan få en slant sedan.

Därefter skulle spöket lämna salen.

Video av Chavez tal här.

4 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Lars Hedegaard om det tredje jihad. Intervju på engelska ca 30 min. A small appetizer:

Islam is an army. Integration is not working, simply because its absolutely forbidden. We in the west have a hard time understanding a culture, that does not change, that has an essence, that has not changed in 1400 years… Why is it that, the longer the muslims have stayed in the country, the less integrated they are?..We have to look at their core values……Our leaders do not take this seriously and I am afaid that it will take a public uprising before they will take this seriously. But they must. After the german occupation of Denmark, there was quite a few, who had collaborated withe the enemy, who came into very hot water. The same thing could happen here… This cannot be solved with a compromise, its either our civilisation or their barbary. Our two ways of life, are like fire and water. One of them must be victorious.” (mobilvideo © Asger Trier og Snaphanen)

http://snaphanen.dk/2009/12/17/lars-hedegaard-islam-is-an-army/

Josef Boberg sa...

Fantastiskt enkel upplösning av klimateländet ! - tycker Josef B.

Anonym sa...

tycker det är rätt avslöjande vilka som sitter i köpenhamn och tycker, hugo boss har aldrig hymmlat med vad han vill och borde rimligtvis betraktas som något suspekt på ett ställe som en klimatkonferens. han skiter fan i miljön om han inte får betalt för det

mvh robban

Berit sa...

Det är möjligt att den här konferensen kommer att vara betydelsefull på annat sätt än man från början tänkt sig.
Jag tror att många människor som inte reflekterat så mycket utan tagit för givet att det ligger något i vad vetenskapsmän och politiker sagt, typ "ingen rök utan eld", kommer att få upp ögonen för vad det egentligen handlar om.

Man kan kanske förlåta politikerna för deras lögner, det är man van vid, men att upptäcka att vetenskapsmän, uppbackade av FN, gjort narr av den stora massan kan man nog inte glömma och förlåta så lätt.
Av den anledningen kommer Climategate och East Anglia inte att försvinna även om media håller för både mun, ögon och öron just nu.
Det är politikers jobb att se till att de inte blir lurade av aktivister som låtsas att de är vetenskapsmän. Det är varje enskild människas plikt, man, kvinna, politiker, journalist att skaffa sig baskunskaper om vad det än vara må.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.