17 december 2009

Rättegången har inte ens börjat

Här är Khalid Sheikh Mohammeds nya image eller snarare det intryck Obama-administrationen vill ge världen av massmördaren.
Det är en enorm skillnad på denna bild och den som pressen tidigare använt.
Den fule, svettige fången i trasig skjorta. Fast han kanske inte var svettig? Han var väl blöt efter alla gånger man hällt vatten över honom.

Det finns många frågor runt den nya bilden.
Titta på vad han har på sig. Den vita sjalen och turbanen, en sheiks utstyrsel, som kräver respekt i arabvärlden. Detta är en bild som är ämnad att inge beundran och porträttera mannen, inte som fånge och terrorist, utan som en person man ska se upp till i hans värld.
Det påstås att bilden är tagen i Guantanamo av Röda Korset och man frågar sig varför.

Bilden var tagen medan mannen var amerikansk fånge, i ett amerikanske läger med tillstånd av amerikanska myndigheter.
Det verkar som Amerika agerar som Mohammeds PR-firma och försöker få honom att framstå så imponerande som möjligt.

Den här mannen är en terrorist. Han har själv med stolthet erkänt att han är ansvarig för att ha dödat fler amerikaner än någon annan individ sedan Vietnamkriget och förmodligen också sedan WWII. Han dödade inte i en krigssituation utan utförde sitt dåd under de mest avskyvärda omständigheter. Han mördade intet ont anande civila medan de utförde sina dagliga sysslor.

Man kan fråga sig vad det är för spel riksåklagare Eric Holder och justitiedepartementet sysslar med när de släpper ut ett foto som detta. Men tydligt är, att de agerar som en sorts organisatör för KSM och därmed också uppmuntrar krafterna som ligger bakom honom.

American Thinker

4 Kommentarer:

MS sa...

Bara det att han har fått ett eget smeknamn KSM är direkt osmakligt. Det för tankarna till t ex JFK och FDR. Han är inte ens värd att nämnas vid namn. Hans fångnummer på GITMO räcker bra. Han ser ut som USAma Bin Ladin på bilden. När börjar denna cirkus?

Berit sa...

Jag har ännu inte sett något officiellt datum, men som du ser har förberedelserna börjat.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Den kompromisslösa ondskan lyser ur ögonen på honom oavsett svettig, orakad eller inte.

Bundes sa...

Åh nej! Han har skägg! Skärp er...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.