29 december 2009

Storbritanniens marionetter

Horder av muslimer i Newport, Gwent, marscherade genom gatorna för att fira att en shia-muslim dödades för 1400 år sedan och blev martyr.
Marschen var nästan över när en kvinna i burka går fram till en kvinnlig polis och klagar över att man filmar demonstrationen.I videon som finns här, och från bilderna ovan, syns tydligt hur polisen omedelbart går fram till fotografen för att stoppa filmningen.
Han frågar henne vilken lag som förbjuder honom att filma och poliskvinnan tvingas medge att det vet hon inte.

Denna polis är genast villig att följa order från en kvinna som gömmer ansiktet.

Årtionden av politiskt korrekt träning resulterar i att polisen utan att tänka omedelbart tar muslimers sida gentemot ursprungsbefolkningen utan någon som helst laglig grund.
Skrämmande, eller hur?


4 Kommentarer:

Anonym sa...

Det finns en lag emot allt i UK. De har den eminenta ASBO de kan använda som en universallag och tar det för lång tid gör de en "terroristutredning" där de har rätt att beslagta allt utom dina kalsonger. Lagar som var stiftade av politruker, mot muslimsk terrorism, som trodde de kunde hanteras av polisen men nu visar det sig att de bara blev lagar för att försvara muslimer och de används företrädesvis emot det brittiska folket.

MS sa...

Svar ja. UK är verkligen illa ute. Poliskvinnan blev väl hotad av hucklets manliga vaktstyrka. Ingen ursäkt men så går det när man låter stenåldersmänniskor komma till ett civiliserat land. Dom klarar inte av den friheten utan vill att samhället ska bli lika totalitärt och odemokratisk som det land dom "flydde" ifrån.Detta är faran med att stryka islamister medhårs. Dom flyttar hela tiden fram positionerna. Sakta men säkert och dom är vana vid dhimmipolisen i UK. Hade dom gjort detta mot en polis i USA, något land i Sydamerika eller Japan så skulle hucklet fått sina fiskar varma.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

"Årtionden av politiskt korrekt träning resulterar i att polisen utan att tänka omedelbart tar muslimers sida gentemot ursprungsbefolkningen utan någon som helst laglig grund.
Skrämmande, eller hur?"

Just nu avvisar dom bara ursprungsbefolkningen. Snart kommer tider då dom kommer bruka våld istället mot densamma. Mot sina egna alltså.

Marissa J sa...

Detta är en mycket farlig utveckling i Storbritannien, detta med att poliser så lätt tror på muslimerna och tar parti emot ursprungsbefolkningen är djupt skrämmande. Vad blir nästa steg och tricks från muslimerna för att skrämma folket? Poliserna måste få bättre utbildning, för att kunna genomskåda sådana tricks och lögner.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.