06 december 2009

Tig ihjäl det


Det är häpnadsväckande att en skandal som det skrivits om på ungefär 14 miljoner webbsidor (Google,) inom loppet av bara 2 veckor, har ännu inte på allvar tagits upp i Amerikas vanliga nyhetskanaler, " Mainstream Network News ".
Jag menar, det var samma personer som tillbringade oändliga timmar i direktsändning och rapporterade varje rykte om förändringar i Michael Jackson kista. Samma människor som nu spekulerar i om det är mer ekonomiskt för fru Woods att skiljas eller förbli gift.

Ingen ståndpunkt . Inget krav på statliga ingripanden. Det är förvånande hur irrelevanta nätverken har blivit. Om det inte vore för Time och Newsweek.... och jag måste säga att de har tidigare varit de minst betydelsefulla bland de stora nyhetsförmedlarna i landet.

Det måste så småningom komma till en punkt när resultaten från denna Internet Hype blir så överväldigande att Mainstream Media hamnar i en situation som de redan varit i flera gånger i år....... att försöka förklara betydelsefulla åtgärder till följd av en långvarig skandal som inte tidigare rapporterats.

Kan det vara så att MM har investera i Varmväder-religionens ståndpunkt?
Nää

Om människor runt om i världen behöver garantier för att den växande ClimateGate-skandalen är mycket större än vad USA: s media har porträttera, fick de det tisdagskvällen från Comedy Centrals Jon Stewart.

2 Kommentarer:

MS sa...

Det är väl därför som M M nu av många kallas LSM, Lame Stream Media, istället.

Jag tycker att det är att idiotförklara sin läsare/tittare när stora "seriösa" bolag avsätter timmar till icke-nyheter som just Woods och MJ begravning. Det är väl en trend att dom TV-bolag som t ex Fox som har en tydliga åsikter i många frågor och som står upp för dessa får allt mera tittare medans nyhetskanaler som har förgiftas av PK-giftet eller bara rapporterar rakt upp och ner utan att analysera rasar i mätningarna?

Ann-Marie sa...

Det hela är ju ganska självklart, dom har i åratal jamat med klimatförändringsideologin och t.o.m. kallat sådana som inte köpt konceptet för diverse fula namn. Då kan dom ju inte helt plötsligt göra en tvärvändning utan att se löjliga ut. Alltså låtsas dom att det hela inte existerar och hoppas att det kanske kan tigas ihjäl.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.